Čtvrteční odveta s izraelským týmem rozhodne o postupu
A tým

Čtvrteční odveta s izraelským týmem rozhodne o postupu

Redakce

Odveta třetího předkola Konferenční evropské ligy Hapoel Beer Sheva FC - FK Mladá Boleslav se hraje ve čtvrtek 15. srpna 2024 od 19 hodin středoevropského času (od 20 hodin místního času) na Gradski stadionu v bulharské Loveči. První střetnutí v mladoboleslavské Lokotrans Aréně skončilo nerozhodně 1:1 a tak mají oba týmy pro postup do další fáze evropského poháru podobné šance.

Z důvodu válečného konfliktu mezi Izraelem a palestinským hnutím Hamás v písmu Gazy nařídila UEFA izraelským mužstvům (Maccabi Tel Aviv FC v Lize mistrů, Maccabi Petah Tikva FC v Evropské lize, Hapoel Beer Sheva FC a Makabi Haifa FC v Konferenční evropské lize) sehrát domácí utkání na neutrálních hřištích mimo území izraelského státu. Proto se druhé střetnutí Hapoel Beer Sheva FC s FK Mladá Boleslav uskuteční na Gradski stadionu v Loveči, což je městečko vzdálené přibližně 150 kilometrů severovýchodně od hlavního bulharského města Sofie, kde už izraelský tým hrál první utkání druhého předkola Konferenční evropské ligy.

Dosavadní výsledky soupeřů třetího předkola Konferenční evropské ligy
čtvrtek 25. července v Loveči: Hapoel Beer Sheva FC - PFK Černo More Varna 0:0
čtvrtek 25. července v Mladé Boleslavi: FK Mladá Boleslav - FK TransINVEST 2:0 (Ladra, Kušej)
čtvrtek 1. srpna v Razgradu: PFK Černo More Varna - Hapoel Beer Sheva FC 1:2 (Calcan - Lopes 2)
čtvrtek 1. srpna ve Vilniusu: FK TransINVEST - FK Mladá Boleslav 0:1 (Vojta)
čtvrtek 8. srpna v Mladé Boleslavi: FK Mladá Boleslav - Hapoel Beer Sheva FC 1:1 (Vydra - Yosefi)

Bude se hrát
čtvrtek 15. srpna od 19 hodin středoevropského času (od 20 hodin místního času) v Loveči: Hapoel Beer Sheva FC - FK Mladá Boleslav



Fanshop banner