Jasná výhra na úvod soutěžní sezóny
U18

Jasná výhra na úvod soutěžní sezóny

Redakce

Vstup do nové sezóny 2. české ligy starších dorostenců se mladoboleslavským mladíkům povedl, neboť v předehrávaném 16. podzimním kole jednoznačně rozdrtili pražskou Admiru. Příští mistrovské utkání proti Táborsku hrají opět na domácím hřišti mladoboleslavské akademie v neděli 11. srpna od 11 hodin.

První poločas zahájili Boleslavští zdařile, neboť brzo skórovali.
V 8. minutě boleslavský přetažený rohový kop Ilco vrátil před soupeřovu branku a přesně k tyči hlavičkují Kocour překonal brankáře Admiry Brisuda - 1:0.
Do přestávky už se těsné skóre v boleslavský prospěch nezměnilo.

Po změně stran Boleslavští pražského soupeře nadále přehrávali a zasloužené vítězství potvrdili gólově až v závěrečných minutách.
V 66. minutě zahrával další z mnoha boleslavských rohových kopů Kodera a přesným centrem vyhledal Ottu, který hlavičku zamířil k zemi pod nohy soupeřova brankáře - 2:0.
V 87. minutě po rychlém přechodu do útoku a vyšachování protivníky obrany spolupráci Fedečka, Gashiho, Rösslera a Rittenauera zakončil do odkryté branky Gashi - 3:0.
V 89. minutě završil skóre utkání po Václavíkově přihrávce Rössler střelou z hranice pokutového území - 4:0.

„Všichni jsme moc rádi, že se nám povedl vstup do soutěže. Podali jsme dobrý výkon, nicméně do dalších utkání bychom rádi o výsledku zápasu rozhodli dříve. V prvním poločase nám velmi slušně fungoval represink, po zisku míče jsme však nezachovali klid. Ve druhé části jsme dokázali správně vystupňovat tlak a tempo utkání. Zaslouženě tak bereme z prvního utkání tři body po dobrém výkonu, který budeme chtít zopakovat v dalším zápase," uvedl mladoboleslavský trenér Marek Maňas.

FK Mladá Boleslav U18 – FK Admira Praha U19 4:0 (1:0)

Sestava FK Mladá Boleslav U18: Škrdla - Kaulfus, Žáček, Otta, Fedečko - Kocour (87. Beneš), Ilco (70. Rössler), Rittenauer, Hurych (46. Kosorič) - Kodera (75. Gashi), Eichler (75. Václavík). Připravení ještě byli brankář Kolář a hráč Ivanytskyy.

Sestava FK Admira Praha U19: Brisuda - Mucha (10. Mora), Kapek, Bryndza, Kohoutek - Pán (30. Nerad), Schütz (67. Dvořák), Formadl, Mačkič (67. Maška) - Veselý, Blažek.

Branky: 8. Kocour, 66. Otta, 87. Gashi, 89. Rössler.

ŽK: Kapek, Mačkič

Rozhodčí: Matějček - Machýček, Kubečka

Diváků: 100

Fotogalerie

Fanshop banner