Vítězné ukončení letní přípravy
B-tým

Vítězné ukončení letní přípravy

Redakce

Poslední přípravné utkání se boleslavským fotbalistům vydařilo. Jistě a nápaditě kombinovali, především se však pětkrát prosadili v koncovce. Příští utkání už budou hrát o třetiligové body, v sobotním dopoledni 10. srpna na hřišti pardubického béčka a v neděli 18. srpna od 10 hodin v domácí premiéře nové sezóny při regionálním derby proti Benátkám nad Jizerou.

Skóre závěrečné přípravy otevřel už v 8. minutě Vostřel. Boleslavské vedení však po necelých pěti minutách zrušil přepeřský Pour. Než se završila půlhodina hry, vrátili boleslavskému družstvu vedení zprvu pokutovým kopem Kaulfus, čímž se osamostatnil na čele týmové kanonýrské bilance, a vzápětí svojí druhou trefou v tomto utkání Vostřel. První dějství tak skončilo za dvougólového boleslavského náskoku, který byl vzhledem k dění na hrací ploše zasloužený.
Deset minut po zahájení druhého poločasu zvýšil boleslavské vedení Gregor. Pátým gólem do přepeřské branky se Vlček dotáhnul na kolegu Kaulfuse a symbolicky si k němu přibližně po půlhodince přisedl na trůn kanonýrů FK Mladá Boleslav B. Za jasného vedení Boleslavští polevili uprostřed druhé půle v koncentraci, čehož soupeř využil Horňáčkem ke snížení.

FK Přepeře – FK Mladá Boleslav 2:5 (1:3)

Sestava FK Mladá Boleslav B: Kořán - König, Rulc, Leitl (68. Fiker) - Kaulfus, Vostřel (60. Výda), Kolář (60. Dohalský), Fiker (46. Tichý) - Peterka (46. Monyč), Gregor (68. Peterka), Vlček (68. Kaulfus).

Góly: 12. Pour, 66. Horňáček - 8. a 30. Vostřel, 29. Kaufus (z pokutového kopu), 50. Gregor, 56. Vlček

Střelci letních gólů FK Mladá Boleslav B: 5 - Denis Kaulfus, Jakub Vlček, 3 - Jan Vostřel, 2 - Patrik Dohalský, Tobiáš Gregor, 1 - Ryan Benlalam, Lukáš Fila, Štěpán Fiker, Filip Kolář, Vasil Monyč, Jakub Peterka, Martin Rulc, Roman Teterya, Alhassan Uzair.

Fanshop banner