Třetí remíza ze čtyř letních utkání
U18

Třetí remíza ze čtyř letních utkání

Redakce

Osmnáctiletí boleslavští dorostenci po prvním vyhraném utkání letního přípravného období v dalších třech remizovali, naposledy v poslední červencové sobotě na hřišti v Blšanech, kde se střetli s dorosteneckými vrstevníky pražské Dukly.

V úvodní čtvrthodince dorostenci z Julisky získali dvougólové vedení, které však ještě do přestávky boleslavští fotbalisté otočili. Nejprve se ve 28. minutě trefil Žáček a zanedlouho po něm ve třech minutách dvakrát skóroval Eichler, pro kterého to byly čtvrtý a pátý zápis do gólové statistiky v této letní přípravě.
Dvě minuty po změně stran Dukla vyrovnala a protože nikdo ze spoluhráčů ani z boleslavských protihráčů se už do soupeřovy branky netrefil, skončilo utkání bez vítěze.

„V úvodu prvního poločasu jsme si vytvořili hned dvě brankové příležitosti, které jsme neproměnili a soupeř tak šel do dvoubrankového vedení. Do poločasu jsme však zvládli stav utkání zaslouženě otočit, když jsme se mohli opřít o velmi slušnou útočnou fázi hry. V úvodu druhé části jsme brzo inkasovali a do pětasedmdesáté minuty převzal otěže utkání soupeř. Přežili jsme několik jeho brankových příležitosti a posledních patnáct minut mohli utkání zlomit do našeho vítězství. Utkání bylo pro oko diváka atraktivní, my se však musíme dále posouvat v součinnosti v obranné fázi hry," pravil po remízové přípravě trenér mladoboleslavských dorostenců Marek Maňas.

FK Dukla Praha U18 - FK Mladá Boleslav U18 3:3 (2:3)

Sestava FK Mladá Boleslav U18: Škrdla - Kaulfus, Žáček (46. Ivanytskyy), Otta, Fedečko (46. Iltis, 65. Fedečko) - Kocour (46. Kosorič), Ilco (60. Rössler), Rittenauer, Hurych (46. Václavík) - Kodera (60. Gashi), Eichler (65. Kocour). Připravený ještě byl Kolář.

Branky FK MB U18: Eichler 2, Žáček

Fanshop banner