Po třech výhrách první letní prohra
B-tým

Po třech výhrách první letní prohra

Redakce

Boleslavský rezervní tým našel v aktuální letní přípravě přemožitele až ve čtvrtém červencovém duelu, když prohrál na blšanském hřišti s béčkem pražské Dukly.

Boleslavští začali lépe než soupeř, což po půlhodině hry vyjádřili gólem Vlčka, jenž se v přípravě trefil už počtvrté a v týmové statistice se dotáhnul na shodně čtyřgólového spoluhráče Kaulfuse. Soupeř stihnul ještě před přestávkou ztrátu ve skóre dorovnat. Ve druhém poločase fotbalisté z Julisky přidali další dvě trefy, podruhé skóroval po hodině hry a definitivní pojistku na vítězství přidal deset minut před koncem, naopak z boleslavských hráčů se neprosadil nikdo, přestože o příležitosti nouzi neměli. „Ačkoliv jsme ve hře dominovali prakticky celé utkání, nedokázali jsme vstřelit více než jeden gól. Soupeř skóroval dvakrát velmi šťastně a jednou po naší hrubé chybě v rozehrávce. Je na zamyšlení, že v zápase, ve kterém soupeře o tolik převyšujeme, nedokážeme vyhrát," netajil velké zklamání mladoboleslavský trenér Pavel Malura.

FK Dukla Praha B – FK Mladá Boleslav B 3:1 (1:1)

Sestava FK Mladá Boleslav B: Zaplatílek (46. Kořán) - König (67. Rulc), Rulc (46. Výda), Leitl - Novák (67. Bobek), Vostřel (70. Uzair), Kolář - Tichý (70. Fiker) - Vlček, Gregor (60. Peterka), Kaulfus (60. Benlalam).

Gól FK MB B: Vlček

Fanshop banner