Ve třetí přípravě druhá letní remíza
U18

Ve třetí přípravě druhá letní remíza

Redakce

Třetí utkání aktuálního letního přípravného období skončilo nerozhodným výsledkem, o kterém se rozhodlo už v prvním poločase.

Většinu herního času měli boleslavští dorostenci mírnou převahu. Ve 22. minutě Eichler trefil boleslavské vedení, ale vydrželo sotva šest minut, než vršovičtí klokani vyrovnali. Krátce po změně stran byli Bohemians chvíli aktivní, ale podobně jako boleslavští dorostenci, už žádnou příležitost v gól neproměnili.

„Hrálo se utkání nízké intenzity a my jsme k tomu svým výkonem přispěli. Zatím máme velký problém s proměňováním velkých brankových příležitostí, které si dokážeme vytvořit. Vyjma prvních patnácti minut druhého poločasu jsme měli hru pod kontrolou a utkání jsme měli rozhodně dotáhnout do vítězného konce," řekl trenér mladoboleslavských dorostenců Marek Maňas.

FK Mladá Boleslav U18 - CU Bohemians Praha 1905 U18 1:1 (1:1)

Sestava FK Mladá Boleslav U18: Kolář (46. Škrdla) - Kaulfus (67. Fedečko), Žáček, Ivanytskyy, Fedečko (46. Iltis) - Kocour (46. Kosorič), Ilco (46. Trynchuk), Rittenauer (46. Kubánek), Ditrich (46. Václavík) - Kodera (67. Ditrich), Eichler (46. Černý).

Branka FK MB U18: Eichler

Fanshop banner