Neudrželi dvakrát vedení a remizovali
U18

Neudrželi dvakrát vedení a remizovali

Redakce

Po úvodní těsné výhře nad Teplicemi ve druhém utkání letní přípravy boleslavští osmnáctiletí dorostenci remizovali v šestigólové přestřelce s hradeckými vrstevníky na hřišti ve Starém Mlýně u Byšic.

V úvodu prvního poločasu Boleslavští své šance neproměňovali a tak se ve 37. minutě ujali vedení Hradečtí, když se po Drbohlavově přihrávce trefil Červinka. Těsně před přestávkou vyrovnal Eichler.
Krátce po změně stran dokonal obrat ve vývoji skóre boleslavský Ivanytskyy. Za Hradec vyrovnal v 77. minutě Baťka. Ve vyrovnaném herním průběhu se Boleslavští dostali opět do vedení pět minut před koncem zásluhou Trynchuka. Ani druhé těsné vedení však Boleslavští neudrželi. V poslední minutě využil hradeckou standardku, podobně jako před necelou čtvrthodinkou, Baťka k vyrovnání, které už vydrželo do závěrečného hvizdu rozhodčího.

„V prvním poločase jsme měli hru pod kontrolou, bohužel ale nedokázali proměnit brankové příležitosti, které jsme si vytvořili po pěkných akcích. Ve druhé části se hrálo vyrovnané utkání, nicméně i přesto, že jsme více drželi míč, nedokázali jsme utkání dotáhnout do vítězného konce. Pro nás jsou však poznatky z dnešního přípravného utkání hlavně podnětem k dalšímu progresu a k zdokonalování herních principů," znělo hodnocení trenéra mladoboleslavských dorostenců Marka Maňase.

FC Hradec Králové U18 - FK Mladá Boleslav U18 3:3 (1:1)

Sestava FC Hradec Králové U18: Šimon (46. Jeřábek) - Cobl (46. Machač), Chýlek (46. Brzek), Baťka, Procházka (46. Svatoš) - Drbohlav, Dýčka (46. Meduna), Štefan (46. Kotal) - Červinka (46. Rychtář), Jelínek (46. Vojáček), Gazsi (81. Jelínek).

Sestava FK Mladá Boleslav U18: Škrdla (46. Kolář) - Kaulfus (46. Iltis), Žáček (46. Kubánek), Ivanytskyy, Fedečko (67. Ditrich) - Kocour (67. Kosorič), Ditrich (46. Trynchuk), Rittenauer (46. Václavík) Kosorič (46. Kodera) - Hurych (46. Černý), Eichler (46. Gashi).

Góly: 77. a 90. Baťka, 37. Červinka - 42. Eichler, 50. Ivanytskyy, 85. Trynchuk.

Fanshop banner