Úvodní letní příprava s desetigólovou kanonádou
B-tým

Úvodní letní příprava s desetigólovou kanonádou

Redakce

První týden letní přípravy juniorského béčka vyvrcholil povedeným duelem proti diviznímu soupeři, kterému Boleslavští nasázeli deset gólů. Hattricky se blýskli Kaulfus v prvním a Vlček ve druhém poločase. Ve třetím červencovém týdnu hraje béčko dvakrát, konkrétně ve středu 17. července od 16 hodin v Liberci s tamním béčkem a v sobotu 20. července doma s SK Kosmonosy.

Po celých devadesát minut měli Boleslavští herní převahu, kterou už po deseti minutách gólově potvrdil Belalam. V 18. minutě se přidal Kaulfus, dvě minuty po něm Fiker a než se naplnila půlhodina, završil Kaulfus dvěma trefami svůj osobní hattrick. Podobný kanonýrský kousek se po změně stran povedl Vlčkovi. Navíc se jednou trefili v první půli Gregor a ve druhém dějství Dohalský.

FK Mladá Boleslav B – RMSK Cidlina Nový Bydžov 10:0 (6:0)

Sestava FK Mladá Boleslav B v I. poločase: Kořán - König, Výda, Leitl - Novák, Dohalský, Kolář, Fiker - Benlalam, Gregor, Kaulfus.
Sestava FK Mladá Boleslav B v II. poločase: Zaplatílek - Výda (64. König), Uzair, Pavlíček - Bobek, Vostřel, Kolář (64. Dohalský), Tichý - Monyč, Gregor (64. Belalam), Vlček.

Góly: 18., 27. a 29. Kaulfus, 49., 71. a 77. Vlček, 10. Belalam, 20. Fiker, 31. Gregor, 79. Dohalský.

Fanshop banner