Remíza na závěr sezony
U16

Remíza na závěr sezony

Redakce

Boleslavští nejmladší dorostenci ukončili ligový ročník 2023-24 domácí remízou a udrželi si tak postavení na devátém místě ve dvacetičlenné tabulce, čímž potvrdili své nejlepší postavení ve srovnání všech čtyř mladoboleslavských dorosteneckých družstev v mistrovských soutěžích.

Krátce po zahájení utkání dal Černý vedoucí gól Boleslavi, ale slávistický Frolík deset minut před přestávkou vyrovnal. A než si aktéři odešli poločasově vydechnout, tak Srb dokonal obrat ve skóre. Po změně stran se hrálo téměř půl hodin za slávistického těsného vedení. V 72. minutě Černý svojí druhou trefou v tomto utkání srovnal skóre, které ve zbylé čtvrthodince už nikdo nezměnil.
„Sehráli jsme pěkné útočné utkání a viděli spoustu šancí na obou stranách. Hráči nechali na hřišti všechno a zaslouží velkou pochvalu, stejně jako za celou sezónu," pravil trenér mladoboleslavského družstva Vladimír Pokorný.

FK Mladá Boleslav U16 – SK Slavia Praha U16 2:2 (1:2)

Sestava FK Mladá Boleslav U16: Horák - Knobloch (68. Lelek), Janoušek, Šulc, Kaulfus (75. Soběslav) - Juranka, Uhlík, Vynikal (54. Neufus), Zderadička (68. Holzer) - Roller (54. Albrecht), Černý. Připravení ještě byli hráč Dagan a brankář Klepal

Branky: 7. a 72. Černý - 35. Frolík, 41. Srb

ŽK: Vynikal, Juranka

Rozhodčí: Bohata - Šťastný, Dvořák

Diváků: 80

Fanshop banner