Po infarktovém závěru zasloužené tři body
Klub

Po infarktovém závěru zasloužené tři body

Redakce

Utkání z programu třiatřicátého ligového kola bylo fakticky už šestatřicátým v aktuálním soutěžním ročníku a Boleslavští v něm navázali na předchozí venkovní výhru v Ústí nad Labem, když předpokládaný tříbodový zisk potvrdili až gólem v poslední minutě.

Než se v prvním poločase naplnila půlhodina, tak se soupeř, který je v tabulce o pět míst níže, ujal vedení Ungermannem a Králem ze dvou brejkových útoků v rozmezí necelých deseti minut. V prvním dějství plzeňský náskok pouze zmírnil Neufus gólem pět minut před přestávkou.
Většina druhého poločasu se odehrála za mladoboleslavské herní převahy. V 54. minutě Albrecht vyrovnal a v 79. minutě Dagan poslal boleslavské družstvo do vedení. K tříbodovému zisku se však Boleslavští dostali až po infarktovém závěru. V předposlední minutě plzeňský rohový kop využil k vyrovnání Hodan. Ovšem v poslední minutě bleskovou Knoblochovu akci zakončil Kodera gólem definitivně potvrzujícím boleslavské vítězství.
„V prvním poločase se nám úplně nedařilo ve finální fázi, druhý poločas jsme dobývali soupeřovu obranu," řekl trenér nejmladších mladoboleslavských dorostenců Vladimír Pokorný.

Sestava FK Mladá Boleslav U16: Kolář - Knobloch, Janoušek, Šulc, Zderadička (75. Korbelář) - Juranka (75. Vynikal), Uhlík, Kodera - Holzer (46. Albrecht), Roller (61. Soběslav), Neufus (61. Dagan). Připravení ještě byli hráč Mašek a brankář Horák.

Góly: 40. Neufus, 54. Albrecht, 79. Dagan, 90. Kodera - 20. Ungermann, 28. Král, 89. Hodan

ŽK: Uhlík - Pihera

Rozhodčí: Chládek - Melichar, Bekešský

Diváků: 60

Fanshop banner Fanshop banner