Očekávané tři body až po zlepšení ve druhém poločase
Klub

Očekávané tři body až po zlepšení ve druhém poločase

Redakce

V utkání předehrávaného osmatřicátého kola uprostřed posledního májového týdne pozici papírového favorita proti soupeři z posledního místa ligové tabulky Boleslavští naplnili až ve druhém dějství.

Na hřišti jasně posledního družstva ve dvacetičlenné konkurenci druhé nejvyšší tuzemské ligy mladších dorostenců boleslavští mladíci překvapivě prohráli poločas, když připustili v úvodní čtvrthodince skórovat ústeckému Minaříkovi.
Po prohrané první polovině duelu se Boleslavští probudili a soupeře smetli čtyřmi góly, z nichž tři v rozmezí necelé čtvrthodiny do ústecké sítě nasázel Lukáš Neufus, který naskočil do hry až na druhý poločas.
„Opět jsme v prvním poločase nebyli dostatečně kvalitní v kombinaci. Soupeř šel do vedení z brejku. Naše šance se nám nepodařilo proměnit. Ve druhém poločase jsme zvýšili agresivitu, zlepšili pohyb a zápas otočili," zhodnotil průběh utkání s dvěma rozdílnými poločasy mladoboleslavský trenér Vladimír Pokorný.

Sestava FK Mladá Boleslav U16: Horák - Korbelář (60. Knobloch), Janoušek, Roller, Vynikal - Soběslav, Slezák (70. Šulc), Uhlík, - Albrecht (46. Lelek), Dagan (46. Neufus), Kodera (60. Mašek). Připravení ještě byli hráč Juranka a brankář Němec

Góly: 14. Minařík - 48., 52. a 60. Neufus, 51. Roller

ŽK: Hůrka

Rozhodčí: Šťastný - Flade, Židek

Diváků: 50

Fanshop banner Fanshop banner