Boleslavští Horák a Kaulfus s reprezentací v Polsku
Klub

Boleslavští Horák a Kaulfus s reprezentací v Polsku

Redakce

Na přípravném turnaji šestnáctiletých reprezentací v Polsku si v českých dresech zahráli mladoboleslavští dorostenci Tomáš Horák a Petr Kaulfus. Ve třech mezistátních konfrontacích zažili vítězství, remízu i prohru.

Čeští šestnáctiletí reprezentanti se sešli ve čtvrtek 16. května, o tři dny později odcestovali z Prahy do Polska, odkud se vrátili v neděli 26. května. Do všech tří zápasů dorosteneckého turnaje U16 UEFA Development Tournament, které odehráli na hřišti v Ketrzynu, zasáhli oba mladoboleslavští mladíci.

Přehled českých turnajových výsledků

Pondělí 20. května 2024: Turecko U16 - Česko U16 3:3 (penalty 4:2), Kaulfus hrál závěrečných deset minut, když v 79. minutě vystřídal slávistického Kováře.

Středa 22. května 2024: Wales U16 - Česko U16 1:4, v základní sestavě byli oba boleslavští reprezentanti, brankář Horák odchytal celý zápas a Kaulfuse na kraji obrany vystřídal v 72. minutě slávistický Kovář.

Sobota 25. května 2024: Polsko U16 - Česko U16 4:3, brankář Horák odchytal celé utkání, Kaulfus naskočil na závěrečných dvacet minut vystřídáním pardubického Tupce působícího od letošního ledna v italském klubu Bologna FC.

Fanshop banner