Vstupenky na Slovácko a Spartu
Klub

Vstupenky na Slovácko a Spartu

Redakce

V květnovém finále FORTUNA:LIGY hrají mladoboleslavští fotbalisté z pěti nadstavbových utkání dvě ve své domácí Lokotrans Aréně. Vstupenky na domácí utkání proti Slovácku a Spartě budou v předprodeji od pátku 10. května 2024 od 13 hodin pouze na TicketLive. Permanentní vstupenky zakoupené pro základní třicetizápasový ligový program pro nadstavbová utkání jsou v platnosti.

Úterý 14. května od 17 hodin utkání 3. nadstavbového kola FK Mladá Boleslav - 1.FC Slovácko: základní cena vstupenky 500,- Kč; pro seniory a majitelé průkazu ZTP 250,- Kč. Děti do 6 let mají vstup zdarma bez nároku na místo, děti ve věku od 6 až 15 let a studenti 50% sleva ze základního vstupného. Slevy lze uplatnit pouze osobně na pokladnách.

Sobota 18. května od 17 hodin utkání 4. nadstavbového kola FK Mladá Boleslav - AC Sparta Praha: základní cena vstupenky 500,- Kč; pro seniory a majitelé průkazu ZTP 250,- Kč. Děti do 6 let mají vstup zdarma bez nároku na místo, děti ve věku od 6 až 15 let a studenti 50% sleva ze základního vstupného. Slevy lze uplatnit pouze osobně na pokladnách.

Pro obě nadstavbová utkání platí permanentky zakoupené pro soutěžní ročník 2023-24.

Pro sektor G vyhrazený výhradně domácím fanouškům se prodávají vstupenky pouze na hlavní pokladně.


Po dohodě s hostujícím klubem prodej vstupenek do sektorů vyhrazených pro hostující fanoušky zajišťuje speciálním linkem na Ticketlive konkrétní hostující klub. Na utkání FK Mladá Boleslav - 1. FC Slovácko 600 míst v sektorech M, N, L východní tribuny, na utkání FK Mladá Boleslav - AC Sparta Praha 920 míst v sektorech M, N, L a H východní tribuny.


Rezervace vstupenek není možná.

Fanshop banner Fanshop banner