Boleslavští fotbalisté na hostování v dubnu 2024
Klub

Boleslavští fotbalisté na hostování v dubnu 2024

Redakce

Z početné skupiny mladoboleslavských fotbalistů hostujících v pěti klubech tří různých výkonnostních úrovní na sebe nejvíce upozornil Václav Mašek, když v poslední dubnové sobotě nasázel v chrudimském dresu čtyři góly do příbramské branky. Za Chrudim dvakrát skóroval Daniel Langhamer, za Varnsdorf po dvou gólech dali Vojtěch Stránský i Matyáš Vojta.

Sedmadvacetiletý stoper Florent Gregoire Poulolo hostuje v prvoligových Českých Budějovicích, kde ve čtyřech dubnových utkáních v Pardubicích 1:1, doma proti Liberci 3:2, v Teplicích 2:2 a doma proti Slovácku 2:2 nechyběl ani jednu dubnovou minutu v jihočeské sestavě.

Šestadvacetiletý defenzivní záložník Samuel Dancák hostuje v prvoligovém Hradci Králové a do všech čtyř dubnových utkání nastoupil v základní sestavě. Při výhře v Teplicích 1:0, při domácí výhře nad Slováckem 1:0 i při remíze v Liberci 0:0 odehrál kompletní minutáže, pouze při domácí prohře se Slavií 1:2 byl vystřídaný v 79. minutě.

Jedenadvacetiletý útočník Vojtěch Stránský hostuje v druholigovém FK Varnsdorf, kde patří do základní sestavy. Při prohře v Táborsku 1:4 odehrál celé utkání, k domácí výhře nad Brnem 4:1 přispěl jedním gólem, než byl čtvrt hodiny před koncem vystřídán, při venkovní remíze v Chrudimi 1:1 hrál do 72. minuty a k jasnému domácímu vítězství nad Prostějovem 5:1 přispěl jedním gólem a odehrál celý zápas bez střídání. Ve Vyškově při prohře 1:2 nehrál.

Dvacetiletý útočník Matyáš Vojta hostuje v druholigovém FK Varnsdorf, kde do všech pěti dubnových utkání nastoupil v základní sestavě. Při prohře v Táborsku 1:4 hrál do 65. minuty, k domácí výhře na Brnem 4:1 přispěl jedním gólem, než byl v 68. minutě vystřídaný, při venkovní remíze v Chrudimi 1:1 byl na hřišti pouze první poločas, při domácí výhře nad Prostějovem 5:1 byl v základu do 66. minuty a při prohře ve Vyškově 1:2 dal jediný gól svého mužstva hrál bez vystřídání.

Devatenáctiletý útočník Lukáš Mašek hostuje v druholigovém MFK Chrudim, kde má ofenzivní post v základní sestavě. Při domácí výhře nad Jihlavou 2:1 odešel ze hřiště až v poslední 90. minutě, při prohře ve Vyškově 0:1 byl na hřišti celý zápas, při domácí remíze s Varnsdorfem 1:1 byl vystřídaný v 83. minutě, prohru na Žižkově 1:3 strávil celou na hřišti a na vítězné domácí přestřelce s Příbramí 6:3 se podílel čtyřmi góly, než byl vystřídán v 83. minutě.

Jedenadvacetiletý ofenzivní záložník Daniel Langhamer hostuje v druholigovém MFK Chrudim a do všech dubnových utkání nastoupil v základních sestavách. Při domácí výhře nad Jihlavou 2:1 odešel až v 87. minutě, při prohře ve Vyškově 0:1 byl vystřídaný v 79. minutě, při domácí remíze s Varnsdorfem 1:1 dal jediný gól svého týmu a odehrál celý zápas, prohru na Žižkově 1:3 absolvoval bez vystřídání a na vítězné domácí přestřelce s Příbramí 6:3 se podílel jedním gólem a jednou asistencí, odehrál ji celou bez vystřídání.

Jedenadvacetiletý brankář Kryštof Lichtenberg hostuje v třetiligovém FK Baník Most-Souš, který se drží na čtvrté příčce B skupiny ČFK, kde v devíti letošních odchytaných mistrovských zápasech čtyřikrát uchránil čisté konto, z toho jednou při domácím střetnutí s mladoboleslavským béčkem.

Fanshop banner