Z fotbalového klubu na studia do USA
Klub

Z fotbalového klubu na studia do USA

Redakce

Fotbalový klub Mladá Boleslav a agentura Stipendia.cz se dohodly na spolupráci při podpoře mladých talentovaných sportovců zajímajících se o studium ve Spojených státech amerických.

Deklarovaná spolupráce FK Mladá Boleslav a agentury Stipendia.cz usnadní talentovaným mladoboleslavským fotbalistům a fotbalistkám zprostředkování studia na soukromých středních školách, sportovních akademiích i univerzitách ve Spojených státech amerických s možností získání sportovního či akademického stipendia. Smluvní strany mají zájem spolupracovat na dalším rozvoji mladých fotbalistů a fotbalistek ve třech základních pilířích, a to ve sportovním, akademickém a jazykovém.
FK Mladá Boleslav je setrvale již dvacet let jedním ze šestnácti účastníků nejvyšší profesionální ligy v Česku. Součástí klubu je fotbalová akademie spolupracující s místními základními i středními školami.
Stipendia.cz je agentura zprostředkovávající od roku 2005 zájemcům studium v USA včetně pomoci pro zvládnutí nezbytných organizačních požadavků a úředních podkladů.
Při oficiálním stvrzení memoranda o spolupráci, které se uskutečnilo v dubnu 2024, FK Mladá Boleslav zastupoval generální ředitel David Trunda a za Stipendia.cz Monika Mertová.

Fanshop banner Fanshop banner