Po vyrovnaném poločase nezískali ani bod
Klub

Po vyrovnaném poločase nezískali ani bod

Redakce

Devatenácté mistrovské utkání celostátní ligy mladšího dorostu boleslavští mladíci prohráli se zlínskými vrstevníky, kteří je zaskočili třemi rychlými góly po návratu na hřiště z poločasové přestávky. Hrálo se ve fotbalového areálu Vlastislava Marečka ve zlínské městské části Vršava.

V prvním poločase aktéři obou týmů předváděli velice slibný fotbal.
V 16. minutě se boleslavské družstvo dostalo do vedení zásluhou Ilca, který si naběhl na centr Rösslera - 0:1.
Boleslavským dorostencům těsné vedení vydrželo jen dvacet minut.
Ve 36. minutě se po rohovém kopu prosadil zlínský kapitán Hubáček a dal vyrovnávací gól - 1:1.
Nerozhodným stavem skóre skončil první poločas.

Druhý poločas začal doslova hororově pro mladoboleslavské dorostence, když v rozmezí pouhých tří minut obdrželi tři góly a tím prakticky zápas ztratili.
Ve 46. a 47. minutě se rychle za sebou prosadil zlínský kanonýr Michael Brázda a góly v pořadí jedenáctým a dvanáctým v aktuálním ročníku si upevnil postavení v desítce nejproduktivnější hráčů celostátní ligy mladších dorostenců - 3:1.
Ve 49. minutě gólovou smršť bezprostředně po změně stran završil Robert Koňařík - 4:1.
S nepříznivým výsledkem se boleslavští dorostenci sice snažili něco udělat, ale třígólové manko nesmazali, pouze zmírnili.
V 58. minutě po individuální akci skóroval Gashi - 4:2.
Ve zbývající půlhodince už nikdo další zápis do střelecké bilance nepřidal a Boleslavští odjeli ze Zlína s naprosto zbytečnou porážkou.

Sestava FK Mladá Boleslav U17: Kolář - Kaulfus, Ivanytskyy, Žáček, Iltis (77. Fedečko) - Václavík (70. Rittenauer), Ilco (46. Ditrich), Rössler - Gashi, Eichler (46. Kosorič), Černý. Připravený byl brankář Škrdla.

Sestava FC Zlín U17: Číž - Hubáček, Robert Koňařík, Brázda, Řezníček, Jeřábek (76. Sotolář), Bětík (77. Jiří Koňařík), Maděra (67. Erban), Pastyřík, Vaněk (76. Petřík), Uhřík.

Góly: 46. a 47. Brázda, 34. Hubáček, 49. Robert Koňařík - 16. Ilco, 58. Gashi

ŽK: Žáček, Václavík

Rozhodčí: Vlk - Julínek, Vychodil

Diváků: 50

Fanshop banner Fanshop banner