První letošní výhra po gólově bohatém poločase
Klub

První letošní výhra po gólově bohatém poločase

Redakce

Osmnácté mistrovské utkání celostátní ligy U17 boleslavští mladší dorostenci vyhráli nad svými pardubickými vrstevníky z popředí tabulky. Hrálo se na hřišti s umělou trávou v areálu 9. základní školy a všech pět gólů padlo v prvním poločase. Pro boleslavské mladíky to bylo první letošní vítězství v mistrovském duelu.

První poločas začali Boleslavští velice dobře, kdy už v první minutě skóroval Eichler, ale po minutě soupeř vyrovnal. Po divokém začátku se hrál velice pohledný fotbal z obou stran. Ve finále zdařilé akce z levé strany chytrou střelou z hranice vápna vrátil Boleslavi vedení Ilco. Dvoubrankový náskok zařídil Kodera po spolupráci s Černým. Pardubicím se povedlo do konce poločasu snížit na rozdíl jednoho gólu a tím skončilo velmi zajímavé první dějství.
Druhý poločas boleslavský tým odmakal a odbojoval, bohužel nadějné brejkové situace nevyřešil uklidňujícím skórováním. Východočeské šance boleslavský brankář Kolář zlikvidoval, skvělými zákroky podržel tak svůj tým a Boleslavští zápas dotáhli do vítězného konce.
„Vítězství nad velice kvalitním soupeřem si nesmírně vážíme a máme z něj obrovskou radost," potvrdil spokojenost z první letošní ligové výhry trenér FK Mladá Boleslav U17 Ondřej Zahustel.

Sestava FK Mladá Boleslav U17: Kolář - Kaulfus, Ivanytskyy, Žáček, Fedečko (80. Iltis) - Ditrich (60. Václavík), Ilco, Rössler - Kodera, Eichler (72. Kosorič), Černý (60. Gashi). Připravený byl brankář Škrdla.

Sestava FK Pardubice U17: Dominik Pražák - Kosek (67. Svatoš), Tareš, Svoboda, Čáslavka (67. Vrážel), Urban (57. Nekvinda), Kvaček, Zima, Tadeáš Pražák, Pešek (67. Hendrych), Beránek (57. Nesládek).

Branky: 1. Eichler, 25. Ilco, 33. Kodera - 2. Kvaček, 37. Svoboda

Žluté karty: Ilco, Fedečko, Gashi - Dominik Pražák, Svoboda, Kvaček

Rozhodčí: Řeháček - Hádek, Šťastný

Diváků: 100

Fanshop banner Fanshop banner