Jasná výhra nad divizním soupeřem
Klub

Jasná výhra nad divizním soupeřem

Redakce

V poslední únorové neděli mladoboleslavské béčko sehrálo na umělé trávě v domácím areálu Městského stadionu na závěr zimní přípravy dva duely, první z nich dopoledne proti divizním Kosmonosům jasně vyhrálo.

V úvodu oboustranně bojovného střetnutí kosmonoští fotbalisté nevyužili brejkovou situaci a v příští minutě je Boleslavští potrestali. Jediný gól prvního dějství dal boleslavský Sofin.
Ve druhém poločase Boleslavští dění na hřišti ovládli. Krátce po změně stran boleslavské vedení navýšili Howard a Tichý. Těsně před završením hodiny hry čtvrtý gól přidal Gregor a čtvrt hodiny před koncem střelecký účet uzavřel Peterka.
„Dobrý výkon předvedl celý tým. Hráči si vytvořili dostatek šancí a pět z nich proměnili. Chválím hráče z dorosteneckých družstev, kteří do dospělého béčka velmi dobře zapadli," řekl po utkání trenér FK Mladá Boleslav B Pavel Malura.

Sestava FK Mladá Boleslav B: Kořán - Novák, Rulc, Fedor, Tichý (60. Kodad) - Kaulfus, Dohalský (46. Vostřel), Švejnoha (46. Černý), Sofin - Gregor, Howard (46. Peterka).

Góly: 10. Sofin, 46. Howard, 47. Tichý, 59. Gregor, 76. Peterka

Rozhodčí: Louda - Cigánek, Vaňousek

Fanshop banner Fanshop banner