Sedmý přípravný zápas skončil bez gólů
Klub

Sedmý přípravný zápas skončil bez gólů

Redakce

Na zličínském hřišti absolvovali hráči boleslavského béčka konfrontaci se soupeřem z A skupiny ČFL. Přestože měli více příležitostí nedali gól ani z jedné. Zbývající dva přípravné duely hrají v únorových nedělích na domácím hřišti v areálu Městského stadionu.

V prvním poločase měli Pražané dvě a Boleslavští jednu vážnou příležitost ke skórování. Boleslavští promarnili ve 4. minutě rohový kop. V 6. minutě po útoku z pravé strany soupeř nastřelil z blízka boleslavského gólmana Kořána. V 16. minutě Boleslavští bez velkého úsilí odvrátili rohový kop a o necelých pět minut později na opačné straně hřiště promarnili svůj trestný kop. Ve 43. minutě po kiksu Fedora, který podběhl soupeřův dlouhý nákop, pražský útočník přehodil s brankářem Kořánem i boleslavskou branku. Ve 44. minutě Kaulfus nevyužil své sólo proti soupeřově brance.

Ve druhém poločase byli Boleslavští o poznání lepším týmem. V 52. minutě proti Howardově sólu dobře vyběhl vltavínský gólman, který si jistě počínal i o pět minut později při boleslavské rohu. Vltavín si vypracoval rohový kop v 61. minutě, ale také ho nevyužil. V 72. minutě po Vostřelově centru neproměnil slibnou střeleckou příležitost Vlček. V 78. minut boleslavský atak završil hlavičkou do gólmana Peterka, který v 81. minutě opět neuspěl v individuálním průniku proti pražské brance. V 82. minutě rohový kop promarnila Boleslav a v 84. minutě obdobnou standardní situaci promrhal Vltavín. V 87. minutě Šoufek pohotovou střelou trefil vltavínského gólmana. V poslední minutě utkání ani Dohalského trestný kop bezgólovou plichtu nezměnil.

„Hlavně v závěrečných dvaceti minutách jsme měli dost šancí na skórování, ale i přes značně snaživý výkon zůstal výsledek 0:0, takže jsme vlastně ani nemuseli hrát..." povzdechl si sarkasticky trenér mladoboleslavského družstva Pavel Malura.

FK Mladá Boleslav B: Kořán - Tvrdý, Fedor, König - Kodad (46. Poláček, 76. Kodad), Dohalský (46. Šoufek), Vostřel (80. Dohalský), Novák - Vlček (46. Howard), Gregor (46. Peterka), Kaulfus (68. Vlček).

Dosavadní výsledky zimní přípravy FK Mladá Boleslav B na začátku roku 2024
Sobota 13. ledna: FK Mladá Boleslav B - FC Slovan Liberec B 2:1
Sobota 20. ledna: FK Mladá Boleslav B - SK Benátky nad Jizerou 1:0
Středa 24. ledna dopoledne: FK Mladá Boleslav B - MFK Chrudim 1:2
Středa 24. ledna v podvečer: FK Mladá Boleslav B - FK Přepeře 2:2Sobota 27. ledna: FK Mladá Boleslav B - FK Dukla Praha B 1:2
Neděle 4. února (Praha-Podolí): FK Admira Praha - FK Mladá Boleslav B 2:1
Sobota 10. února (Praha-Zličín): FK Loko Vltavín - FK Mladá Boleslav B 0:0

Plánované přípravné zápasy FK Mladá Boleslav B v průběhu února 2024
Neděle 18. února od 10 hodin (MS MB): FK Mladá Boleslav B - RMSK Cidlina Nový Bydžov
Neděle 25. února od 10 hodin (MS MB): FK Mladá Boleslav B - SK Kosmonosy

Fanshop banner Fanshop banner