S neefektivní koncovkou prohráli vyrovnané střetnutí
Klub

S neefektivní koncovkou prohráli vyrovnané střetnutí

Redakce

Ve druhém zimním přípravném utkání na hřišti s umělým povrchem v areálu 9. ZŠ Mladá Boleslav boleslavští devatenáctiletí dorostenci prohráli s vrstevníky z týmu Dukla Praha, když ve vyrovnaném průběhu zklamali v koncovce, soupeř z pražské Julisky byl naopak efektivní.

V první polovině utkání se dorostenci Dukly dostali do vedení ve 20. minutě, kdy se po přihrávce doprava Babka dorážkou postaral o vedení pražského týmu - 0:1.
Ve druhé polovině utkání dorostenci Dukly
zvýšili své vedení po křížném centru zprava v 75. minutě, kdy Káža vlevo dorážkou podél tyče upravil stav na 0:2. Boleslavští dorostenci si vytvořili několik brankových příležitostí, ale v koncovce se neprosadili ani jednou.
„Herně jsme do ofenzívy nepodali špatný výkon, nicméně jsme si nevytvořili v útočném boxu souvislejší tlak. Do defenzivní činnosti to bylo celkově málo a to hlavně v posledních patnácti minutách. Je před námi spousty práce," zněl komentář k prohře od mladoboleslavského trenéra Marka Maňase.

Sestava FK Mladá Boleslav U19: Mečíř (46. Zaplatílek) - Pastyřík, Výda, Pavlíček, Fiker - Blažek, Kolář (46. Sofín), Naďo - Banlalam, Lenner, Gnip (51. Švejnoha).

Sestava FK Dukla Praha: Vácha - Regal, Čížek (63. Pokosný), Müller, Kolský (63. Srba) - Maneval, Podroužek (46. Kožený), Babka (46. Svojsik) - Sladovník (65. Podroužek), Blokeš (46. Skalník), Káža.

Branky: 20. Babka, 75. Káža

Žluté karty: Blokeš

Rozhodčí: Šebela

Fanshop banner Fanshop banner