Ze záplavy šancí proměnili jen jednu a tak prohráli
Klub

Ze záplavy šancí proměnili jen jednu a tak prohráli

Redakce

Boleslavské juniorské družstvo i v páté zimní přípravě mělo vydařenější první než druhý poločas. Brzké vedení boleslavští hráči udrželi více než hodinu, ale v závěrečné čtvrthodince pražský soupeř skóre otočil ve svůj prospěch.

Boleslavští vstoupili do přípravného duelu zdařile a v 9. minutě se ujali vedení Vostřelem. V následujícím průběhu však už další střelecké příležitosti nevyužili a ponechávali tak protivníka v naději na zvrácení průběhu utkání, což se mu v závěru povedlo. Pražané nejprve v 74. minutě vyrovnali a v 82. minutě přidali vítězný gól.

„Do pětašedesáté minuty jsme byli jasně lepší, ale šance trestuhodně zahazovali. Po posledním prostřídání jsme ztratili koncentraci a soupeř potrestal obě chyby, které jsme udělali. Za neschopnost proměnit i ty nejvyloženější šance a podcenění závěru zápasu jsme si prohrát zasloužili," zhodnotil prohru asistent trenéra FK Mladá Boleslav B Adrian Vizingr.

Sestava FK Mladá Boleslav B: Kořán - Fedor (46. Poláček), Rulc, König (65. Fedor) - Tvrdý, Dohalský (65. Vostřel), Vostřel (46. Šoufek), Tichý (46. Strnad) - Vlček (46. Peterka), Gregor (65. Tichý), Kaulfus (65. Vlček).

Gól FK MB B: Vostřel

Fanshop banner Fanshop banner