První remíza v letošní zimní přípravě
Klub

První remíza v letošní zimní přípravě

Redakce

Boleslavští v přípravném duelu, v němž proti třetiligovému protivníkovi nasadili tým složený z hráčů juniorského béčka a starších dorostenců, dvakrát vedli, ale těsný náskok ani jednou neudrželi. Utkání hrané na umělé trávě v areálu mladoboleslavské 9. základní školy proto skončilo bez vítěze.

Po celou hrací dobu mělo utkání vedené oboustranně útočně vyrovnaný průběh a skončilo zaslouženou remízou. Boleslavští podle tradice aktuální zimní herní přípravy měli o trochu lepší první než druhý poločas. Po půlhodině hry vedli Kaulfusovým gólem, na který těsně před přestávkou přepeřský soupeř odpověděl vyrovnáním, když boleslavská defenzíva nezvládla banální situaci.
Po změně stran čtvrt hodiny před koncem nejprve Howard vrátil Boleslavi vedení, ale Přepeře vzápětí v 76. minutě podruhé v tomto utkání vyrovnaly. Pro mladoboleslavské béčko to byla ve čtvrtém zimním přípravném duelu první remíza.

Sestava FK Mladá Boleslav B v I. poločase: Valín - Husič, Fedor, Fiker - Novák, Vostřel, Šoufek, Poláček - Kaulfus, Strnad, Peterka.
Sestava FK Mladá Boleslav B v II. poločase: Zaplatílek - Tvrdý, Fedor, Pavlíček, Tichý - Hradec, Šoufek, Výda, Fiker - Howard, Gregor.

Góly FK MB: 31. Kaulfus, 72. Howard

Fanshop banner Fanshop banner