Mladíci těsně prohráli s druholigovým protivníkem
Klub

Mladíci těsně prohráli s druholigovým protivníkem

Redakce

Závěrečné mladoboleslavské vystoupení v programu A skupiny zimní Tipsport ligy trenéři využili ke konfrontaci perspektivních mladíků s druholigovým protivníkem. Boleslavští vyhráli první poločas, ale Chrudimští po přestávce skóre otočili ve svůj prospěch.

V prvním poločase podali boleslavští fotbalisté slušný výkon. Soupeře nepouštěli do šancí a sami si vytvořili dvě stoprocentní, z nichž jednu proměnili.
Ve 38. minutě skóroval boleslavský Vlček - 1:0.
Po změně stran však otěže zápasu převzal druholigový východočeský tým. Boleslavští nebyli schopní podržet míč po kontrolou a přestali být pro chrudimskou branku nebezpeční. Výjimkou byl aktivní Patrik Dohalský, který na rozdíl od mnohých spoluhráčů odehrál kompletních devadesát minut.
V 52. minutě vyrovnal průběžný stav utkání chrudimský Řezníček - 1:1.
Za nerozhodného skóre pokračoval zápas téměř půlhodinku.
V 76. minutě se vítězně trefil Zvolánek - 1:2.

Chrudim tak zůstává jedním ze čtyř neporažených týmů v konkurenci všech šestnácti účastníků sedmadvacátého ročníku Tipsport ligy. Boleslavští dohráli letošní Tipsport ligu s vyrovnanou bilancí, když ze tří utkání jedno vyhráli, jedno remizovali a jedno prohráli s celkově aktivním skóre 7:4. Z programu A skupiny Tipsport ligy zbývá sehrát závěrečný duel MFK Chrudim - FK Varnsdorf v sobotu 27. ledna od 10,30 hodin na hřišti v areálu mladoboleslavského městského stadionu.

Sestava FK Mladá Boleslav B v I. poločase: Kořán - Tvrdý, König, Pavlíček - Kodad, Vostřel, Dohalský, Poláček - Vlček, Gregor, Kaulfus.
Sestava FK Mladá Boleslav B v II. poločase: Kořán - Novák, Husič, König, Tichý - Hradec, Dohalský, Kolář, Peterka - Howard, Strnad.

Sestava MFK Chrudim: Šerák - Borkovec, Hanč, Míka, Vácha - Řezníček, Kosek - Sotorník, Skwarczek, Kesner - Látal. Střídali: Floder - Koukola, Záviška, Kutík, Bauer, Langhamer, Zvolánek, Toml.

Góly: 38. Vlček - 52. Řezníček, 76. Zvolánek

Rozhodčí: Beneš - Nejedlo, Hamouz

Diváků: 75

Fanshop banner Fanshop banner