Přípravu v Teplicích prohráli gólem v nastavení
Klub

Přípravu v Teplicích prohráli gólem v nastavení

Redakce

Boleslavští osmnáctiletí dorostenci v Teplicích dvakrát vedli, přesto prohráli, když rozhodující gól obdrželi ve druhé přesčasové minutě kuriózně přímo z rohového kopu.

V prvním poločase ve 14. minutě Vostřel prošel s míčem středem hřiště a krásnou kolmou nahrávkou našel za obranou soupeře nabíhajícího Stanislav Bejdu, který úspěšným zakončením podél brankáře otevřel skóre utkání - 0:1.
Soupeř odpověděl v 15. minutě nebezpečnou střelou ze střední vzdálenosti, kterou zlikvidoval boleslavský brankář Studničný.
Ve 30. minutě teplický centr do pokutového území špatně odkopl Adam Bejda a z následné dorážky soupeř vyrovnal na 1:1.

Ve druhém poločas se dříve do gólových šancí dostávali Tepličtí. Ve 49. minutě po centru z levé strany nebezpečné zakončení hlavou teplického hráče vyrazil na rohový kop brankář Škrdla. O deset minut později Adam Bejda hlavou minul míč, čímž se soupeř dostal jednoduše do velké šance, ale tu brankář Škrdla zlikvidoval a opět tým podržel.
V 68. minutě Matějovský získal na polovině hřiště míč a následnou krásnou přihrávkou za obranu našel rozběhnutého Hurycha, který úspěšně přehodil vybíhajícího brankáře - 1:2.
Tepličtí však zanedlouho kontrovali.
V 70. minutě po Kellerově faulu využili Tepličtí výhody pokutového kopu k vyrovnání na 2:2.
V 76. minutě při rychlém teplickém protiútoku Keller nestačil na protihráče na levé straně a velká soupeřova gólová šance skončila kousek vedle boleslavské branky.
Ve druhé přesčasové minutě teplický rohový kop skončil bez jakéhokoliv doteku přímo v boleslavské brance - 3:2.

„Vyrovnané utkání, ve kterém jsme dvakrát vedli, nakonec soupeř otočil pokutovým kopem a v závěrečném nastavení po rohovém kopu. S výkonem našeho týmu nejsem spokojený. Směrem do útoku jsem postrádal větší odvahu a přesnost. Do obrany jsme nehráli důrazně a nechtělo se nám podstupovat osobní souboje. Celkově náš tým málo běhal," neskrýval zklamání trenér FK Mladá Boleslav U18 Martin Mrvík.

Sestava FK Mladá Boleslav U18: Studničný (46. Škrdla) - Klieštík, Adam Bejda, Otta, Keller - Tichý (46. Horák), Vostřel, Matějovský, Vokoun - Stanislav Bejda, Kaiser (61. Hurych).

Branky FK MB U18: Stanislav Bejda, Hurych

Fanshop banner Fanshop banner