V mrazivých podmínkách výhra nad divizním soupeřem
Klub

V mrazivých podmínkách výhra nad divizním soupeřem

Redakce

Zápas se hrál v areálu mladoboleslavské 9. základní školy na těžkém terénu pokrytém námrazou a za mrazivého počasí, přesto v bojovném duchu a oboustrannou snahou o útočný fotbal. Nejbližší příští přípravná utkání družstva FK Mladá Boleslav B se hrají ve středu 24. ledna od 10,30 hodin proti Chrudimi a od 18 hodin proti Přepeřům.

V prvním poločase měli Boleslavští mírně navrch a více příležitostí ke skórování, než Benátečtí, kteří spoléhali na rychlé brejky, ovšem ani jeden tým se gólově neprosadil.
Druhý poločas měl podobný průběh, jako první s výjimkou jediného gólu zápasu. V 72. minutě se Strnadův ostrý centr odrazil k Vostřelovi a ten dorážkou překonal benáteckého brankáře - 1:0.

„Navzdory těžkému terénu se hrál oboustranně slušný fotbal. Byli jsme častěji na míči proti
soupeři, který vycházel z hlubšího bloku, ale šance si dokázal vytvářet v rychlém i postupném útoku. Nám scházelo více náběhových situací, ale i my byli nebezpeční. Po pěkné akci, na které se podíleli Dohalský, Peterka, Strnad a Vostřel jsme vstřelili vítěznou branku a těsné vedení udrželi,"
pravil asistent trenéra Adrian Vizingr.

Sestava FK Mladá Boleslav B v I. poločase: Valín - Tvrdý, König, Kolář - Novák, Šoufek, Dohalský, Tichý - Kaulfus (34. Peterka), Gregor, Vlček.
Sestava FK Mladá Boleslav B v II. poločase: Kořán - Novák, König (67. Tvrdý), Kolář, Poláček - Peterka, Vostřel, Dohalský (72. Šoufek), Hradec - Howard, Strnad.

Gól: 72. Vostřel

Fanshop banner Fanshop banner