Béčko vstoupilo do nového roku 2024 těsnou výhrou
Klub

Béčko vstoupilo do nového roku 2024 těsnou výhrou

Redakce

Po absolvování úvodních testů a desetidenní tréninkové zátěže vyhrálo družstvo mladoboleslavských mladíků první utkání aktuální zimní přípravy nad libereckým béčkem. Další příprava FK Mladá Boleslav B - SK Benátky nad Jizerou se hraje v sobotu 20. ledna od 10 hodin na umělé trávě v areálu 9. základní školy v Mladé Boleslavi.

Přípravné utkání se hrálo v brzkém odpoledni druhé letošní soboty na umělé trávě v areálu Městského stadionu. V chladném lednovém počasí hráči obou týmů předváděli fotbal ve svižném tempu, v prvním poločase však bez gólového završení útočných pokusů. Především v období od 30. do 35. minuty propásli Liberečtí i Boleslavští největší šance k otevření skóre.
Ve druhém poločase se střelecky nejdříve probrali domácí boleslavští fotbalisté.
V 52. minutě dlouhý míč za obranu zužitkoval v gólové zakončení Kaulfus - 1:0.
Liberečtí zanedlouho ztrátu dorovnali.
V 59. minutě se do boleslavské branky trefil liberecký Málek - 1:1.
V dalším průběhu Boleslavští promarnili několik šancí ke skórování, největší v 71. minutě Šoufek a o dvě minuty později Dohalský.
V 75. minutě po Hradcově přihrávce vrátil Boleslav do vedení Vlček - 2:1.
V 79. minutě boleslavský König propásnul příležitost pro navýšení boleslavského vedení a na opačné straně hřiště v 87. minutě Málek spálil libereckou šanci na vyrovnání.
Sestava FK Mladá Boleslav B: Fojtíček (46. Valín) - König, Fiker (46. Poláček), Husič - Tvrdý (46. Novák), Peterka, Vostřel (46. Dohalský), Tichý (46. P. Hradec) - Šoufek (46. Strnad), Howard (46. Gregor), Kaulfus (60. Vlček).

Fanshop banner Fanshop banner