Kategorie přípravek zahajuje druhou polovinu sezóny 2023/2024
Klub

Kategorie přípravek zahajuje druhou polovinu sezóny 2023/2024

Redakce

Postupně během první dvou týdnů v novém roce 2024 zahájí všechny kategorie přípravek své pravidelné tréninky. Se začátkem školní docházky tj. 3. ledna odstartovaly tréninky kategorie U10 a U11 pod vedení trenérů Tomáše Vrabce, Jana Tomana a Zdeňka Bělíka, Matěje Falty. Kategorie mladší přípravky U8 trenéra Dominika Machů a U9 trenérů Jana Bůžka a Vjekoslava Kovačeviče své první tréninky absolvovaly v pondělí 8. ledna, nejmladší skupiny U6 a U7 pravidelně budou trénovat od pondělí 15. ledna.

Do kategorií U6 a U7 pro děti narozené v roce 2017 a mladší pořádáme stálý nábor, kdy stačí vyplnit formulář skrz odkaz níže: https://www.fkmb.cz/mladez-staly-nabor

V jarní části sezóny čekají všechny kategorie zajímavé akce a turnaje. Kategorie U10 a U11 cestují hned v lednu na celý víkend na utkání proti vrstevníkům týmu 1. SC Znojmo a FC Silon Táborsko. Kategorie U9, U10 a U11 plánují i zahraniční konfrontace. Pravidelnými účastníky okresní soutěže pořádané OFS Mladá Boleslav kategorie mladší přípravky a předpřípravky jsou naše kategorie U7 a U8. Kategorie U10 zastupuje náš klub v soutěži krajského přeboru starších přípravek. Důležitou akcí pro kategorie U6 a U7 je II. ročník Festival fotbalu, turnaj který budeme pořádat o víkendu 15., 16. června.

Ukončení letošní sezóny bude pro všechny kategorie proběhne v 25 kalendářním týdnu.

„V druhé části sezóny budeme pokračovat v pravidelném tréninkovém procesu a daných zaměřeních jednotlivých tréninků, dále pokračujeme v doplňkových sportech, které vnímáme jako zásadní, co se týče rozvoje pohybových dovedností. Všechny kategorie čekají zajímavé a náročné konfrontační akce. Všichni trenéři mají plnou důvěru v práci se svým týmem," doplnil informace Zdeněk Bělík vedoucí trenér přípravek.

Fanshop banner Fanshop banner