MFC Cup Gliwice
Klub

MFC Cup Gliwice

Redakce

Sestava FKMB: Oliver Pantůček, Antonín Šindelka, Matyáš Brzák, Vojtěch Drábek, Dominik Červený, Maxmilian Lawless, Rostislav Zemek, Jáchym Rejšek, Vojtěch Matějka, Vincent Frencl

Hodnocení trenérů - Zdeněk Bělík, Matěj Falta:
"Klukům a rodičům děkujeme za celkovou reprezentaci klubu na mezinárodním turnaji v Polsku. V sobotní části turnaje jsme si vybrali dvakrát slabší chvilku, kdy jsme jednou nezvládli vstup do utkání a podruhé jsme působili velmi odevzdaně. Ostatní zápasy jsme zvládli velmi dobře, byli jsme aktivní, odvážní a zaslouženě jsme vstřelili branky po pěkných akcích. V neděli jsme mohli utkání zvládnout lépe, ale celkové 12. místo z 24 kvalitních týmů hodnotíme pozitivně a to především z pohledu předvedené hry a získaných zkušeností. Děkujeme rodičům za velkou podporu a spolupráci."

V nejbližších týdnech se naše kategorie U10 a U13 zúčastní dalších turnajů v sousedním Polsku. Kategorie U10 nás bude taktéž reprezentovat na turnaji MFC Cup v polském městě Gliwice. Ve Wroclavi na turnaji Number One cup odehrají svá utkání hráči kategorie U13. Na všech turnajích poměří síly naše týmy s velmi kvalitními soupeři.

Fanshop banner Fanshop banner