Trip Košice
Klub

Trip Košice

Redakce

Sestava FKMB: Moc - Kliment, Janata, Šantora, Sliusar, Pařízek, Najman, Kovačevič, Krucký, Haluška, Pačesný, Fejer, Kocian, Malich, Vítek, Pastyřík, Červený

Hodnocení trenéra - Jonáš Moc:
"Celý výlet hodnotím naprosto nadstandardně, delší cesta nám dobrou náladu nevzala a po příjezdu byla večeře a spánek, ve čtvrtek jsme byli na prohlídce Košické Arény, v kabinách apod. Měli jsme to štěstí potkat hráče A-týmu a kluci měli skvělý servis, odpoledne už jsme se konečně dostali na hřiště."

FKMB 5:3 Košice; FKMB 6:4 Nitra
"V pátek nám nepřálo počasí, ale byli jsme připraveni a dopoledne si pustili celý zápas na projektoru s Libercem z Vea! A odpoledne jeli odehrát miniturnaj na menší UMT v hale do Vranova, skvěle zorganizovaná akce, hezké zázemí."
FKMB 0:1 Nitra; FKMB 0:2 Prešov; FKMB 0:2 Vranov
"Sobotní den jsme byli na procházce historického centra a už od 13:00 byli na turnaji pěti týmů, opět krásné počasí venku na trávě, hráli jsme 8+1, což nám mnohem víc sedělo."
FKMB 2:0 Nitra; FKMB 1:0 Prešov; FKMB 0:1 Michalovce U13; FKMB 0:2 Podbrezova U13
"Poté jsme měli menší oslavičku narozenin jednoho z hráčů a hurá na pokoje, v neděli už jsme se jen nasnídali a zpět do Mladé Boleslavi. Kluci byli úžasní, vzorní, slova chvály byla i od personálu hotelu od trenérů na hřišti od všech Strašně mi usnadnili celý výlet a fakt všem moc dekuju! Doufám, že si kluci výlet užili a přivezli si spoustu zážitků. A strašně moc bych chtěl poděkovat rodičům a řidičům za cestu, podporu a celkově skvělou atmosféru. Hodnocení výletu je opravdu 10/10. Poděkování patří vám všem a doufám, že budeme takhle pokračovat dále"

Fanshop banner Fanshop banner