Překvapivá prohra na pražském Motorletu
Klub

Překvapivá prohra na pražském Motorletu

Redakce

Nejmladší boleslavští dorostenci nezvládli střetnutí s rovnocenným soupeřem, který měl shodný bodový zisk a jsou nyní šestnáctí v tabulce české ligy mladších dorostenců v konkurenci dvaceti družstev.

Na pražském Motorletu hráli Boleslavští již čtrnácté podzimní utkání o ligové body, i když tentokrát z programu desátého kola. Začali dobře a první poločas vyhráli. Na góly boleslavských Korbeláře a Uhlíka odpověděli Pražané pouze jednou zdařilou trefou Valeše. Těsné vedení v boleslavský prospěch trvalo téměř celý druhý poločas, v závěrečné čtvrthodince však vývoj utkání zcela obrátili motorletští Šámal a Iarema.
„Do utkání jsme dobře vstoupili a v prvním poločase šli do dvoubrankového vedení. Soupeř snížil z ojedinělé akce. Druhý poločas jsme neproměnili několik dobrých příležitostí, což se nám bohužel pořád opakuje a stojí nás to body. V tomto utkání nakonec všechny tři," smutnil z prohry mladoboleslavský trenér Vladimír Pokorný.

Sestava FK Mladá Boleslav U16: Horák - Kaulfus (60. Dagan), Jirků, Šulc, Zderadička - Uhlík, Juranka (46. Janoušek), Slezák (29. Mašek) - Kodera (60. Roller), Černý (75. Albrecht), Korbelář. Připravení ještě byli hráč Knobloch a brankář Klepal.

Góly: 35. Valeš, 78. Šámal, 89. Iarema - 12. Korbelář, 19. Uhlík

Rozhodčí: Gerhardt - Doubrava, Fiala

Diváků: 69

Fanshop banner Fanshop banner