Nominace pro říjnové reprezentační zápasy
Klub

Nominace pro říjnové reprezentační zápasy

Redakce

FORTUNA:LIGA má po jedenáctém kole se zápasovými termíny 7.-8. října reprezentační pauzu a pokračuje dvanáctým kolem až o víkendu 21.-22. října. Nominační pozvánky do různých reprezentačních týmů obdrželi z FK Mladá Boleslav Suchomel, Mašek, Buryán, Poulolo a Yusuf.

Nominace do českých reprezentací

V dospělém áčku Česka nemá trenér Jaroslav Šilhavý mezi třiadvaceti nominovanými ani jedno jméno hráče FK Mladá Boleslav. V realizačním týmu je jedním z masérů mladoboleslavský Jan Skoupý. Mezi necestujícími náhradníky jsou brankář Matouš Trmal a útočník Vasil Kušej.
Program kvalifikačních zápasů
Čtvrtek 12. října od 20,45 hodin v Tiraně: Albánie - Česko
Neděle 15. října od 18 hodin v Plzni: Česko - Faerské ostrovy

Pro juniory Česko U21 trenér Jan Suchopárek nominoval třiadvacet hráčů a mezi nimi je i jedenadvacetiletý obránce Martin Suchomel z FK Mladá Boleslav, kde hostuje z pražské Sparty. Mezi necestujícími náhradníky je devatenáctiletý ofenzivní Lukáš Mašek z FK Mladá Boleslav.
Program kvalifikačních utkání pro EURO U21 v roce 2025
Pátek 13. října od 18 hodin v Českých Budějovicích: Česko U21 - Wales U21
Úterý 17. října od 18 hodin v Českých Budějovicích: Česko U21 - Dánsko U21

Pro juniorský tým Česko U20 je trenérem Pavlem Šustrem nominovaných dvacet mladých hráčů a mezi nimi i devatenáctiletý ofenzivní záložník Lukáš Mašek z prvoligového kádru FK Mladá Boleslav. Mezi necestujícími náhradníky je dvacetiletý útočník Vojtěch Stránský, který z Mladé Boleslavi aktuálně hostuje v druholigovém FK Varnsdorf.
Program přípravných utkání
Čtvrtek 12. října od 18 hodin v Sarpsborgu: Norsko U20 - Česko U20
Pondělí 16. října od 18 hodin ve Frankfurtu nad Mohanem: Německo U20 - Česko U20

V dorosteneckém družstvu Česko U19 je trenérem David Holoubek a mezi dvaceti nominovanými je z družstva starších dorostenců FK Mladá Boleslav útočník Jan Buryán, který v den utkání se San Marinem oslaví osmnáctiny.
Program 1. fáze kvalifikace
11. října od 15 hodin v Opavě: Česko U19 - San Marino U19
14. října od 15 hodin v Opavě: Česko U19 - Finsko U19
17. října od 15 hodin v Opavě: Česko U19 - Rumunsko U19

V dorosteneckém družstvu Česko U17 má trenér Jiří Žilák dvacetičlennou nominaci bez mladoboleslavských hráčů. V seznamu necestujících náhradníků jsou šestnáctiletý útočník František Bakrlík a šestnáctiletý obránce Adam Zouhar z družstva starších dorostenců FK Mladá Boleslav.
Program přátelských utkání
12. října od 15 hodin v Tallinnu: Estonsko U17 - Česko U17
15. října od 15 hodin v Tallinnu: Estonsko U17 - Česko U17

Do zahraničních reprezentací obdržela nominační pozvánky dvojice z mladoboleslavského hráčského kádru: Florent Gregoire Poulolo pro utkání Martiniku v Lize národů CONCACAF (severní a střední Amerika) a Abdulla Yusuf Helal pro utkání Bahrainu.

Fanshop banner Fanshop banner