Neproměňováním šancí přišli o všechny body
Klub

Neproměňováním šancí přišli o všechny body

Redakce

Utkání devátého kola, ovšem v pořadí již třinácté v aktuální podzimní sezóně, boleslavští nejmladší dorostenci prohráli, přesto se drží ve vyrovnaném středu tabulky české ligy mladších dorostů.

První poločas začali zdánlivě dobře, neboť v 8. minutě se ocitl Slezák ve velké šanci sám na penaltové distanci, ale pohříchu vystřelil kousek vedle příbramské branky. Protivník svoji první příležitost naopak využil.
Ve 13. minutě boleslavský Holzer úspěšným presinkem získal míč, protihráč jej však uvnitř šestnáctky zadržel, což rozhodčí Stuchlík neposoudil k odpískání pokutového kopu a příbramský gólman tak založil protiútok, ze kterého Kindlmann střelou doprostřed brány skóroval - 0:1.
V 15. minutě Korbelář v závěru boleslavské šance, kdy běžel sám na brankáře z pravé strany, střílel vedle příbramské branky. Ve 20. minutě se ve velké šanci ocitl opět Holzer a samostatný únik proti příbramskému brankáři zakončil nastřelením jeho nohy. Ve 25. minutě příbramský gólman Melzoch chytil střelu Kodery, jenž se dobře uvolnil ve vápně. Ve 35. minutě Melzoch vychytal sólo Slezáka. Ve 42. minutě vystřelil nepřesně Albrecht, který byl na hřišti pouze dvě minuty po vystřídání zraněného Holzera. V poslední poločasové minutě po příbramském rohu Vynikal v poslední chvíli hlavou uchránil boleslavskou branku od pohromy.

Druhý poločas začal nevyužitými příležitostmi Slezáka, za což Boleslav stihnul trest.
V 53. minutě po příbramském rohovém kopu Sedláček tečovanou střelou skóroval - 0:2.
Ve zbývajícím čase si už v porovnání s předchozím průběhem zápasu boleslavští mladíci nevytvářeli tolik střeleckých příležitostí, aby dvougólovou ztrátu dohnali. Příbramští si tak vedení pohlídali a z Mladé Boleslavi odvezli všechny tři body.

Sestava FK Mladá Boleslav U16: Klepal (70. Dlask) - Knobloch, Slezák (57. Roller), Kaulfus, Lelek - Holzer (40. Albrecht), Juranka, Uhlík (70. Dagan), Korbelář - Vynikal (57. Soběslav), Kodera. Připravení ještě byli Zderadička a Šulc.

Góly: 13. Kindlmann, 53. Sedláček

ŽK: Spour

Rozhodčí: Stuchlík - Chládek, Braunšveig

Diváků: 30

Fanshop banner Fanshop banner