Domácí ztrátu s Pardubicemi nahradili v Bydžově jen částečně
Klub

Domácí ztrátu s Pardubicemi nahradili v Bydžově jen částečně

Redakce

Jedenácté utkání české ligy mladších dorostenců skončilo bez vítěze. Pro obě družstva to byla druhá remíza současné sezóny. Boleslavští jsou ve dvacetičlenné tabulce s jedenácti body na třinácté příčce, Bydžovští se shodným bodovým ziskem o dvě příčky níže.

První poločas začali lépe boleslavští dorostenci. Už v 5. minutě po Korbelářově centru Koderovu hlavičku z dobré pozice bydžovský brankář Loner chytil. Na konci úvodní čtvrthodinky Boleslavští odolali prvnímu soupeřově rohu.
V 17. minutě po Vynikalově autovém vhazování Uhlík přihrál před bydžovskou branku Abrechtovi, který se odrazem od tyče trefil do protivníkovy sítě - 1:0.
O dvě minuty později Boleslavští propásli velkou šanci ke zvýšení vedení. Po Korbelářově centru Koderovu střelu vyrazil brankář Loner pouze k Uhlíkovi, který netrefil odkrytou bydžovskou bránu. Ve 20. minutě Roller přestřelil bydžovskou branku.
Ve 28. minutě Veselý z pokutového kopu vyrovnal na 1:1.
Ve 31. minutě neuspěl v boleslavské šanci Korbelář, ani v následné dorážce Roller. Ve 42. minutě po Rollerově obloučku za obranu Kodera pouze trefil brankáře.

Také druhý poločas začali Boleslavští zdařile.
V 50. minutě důsledným presinkem Albrecht získal míč pro Koderu, který své sólo proti soupeřově brance zužitkoval gólově - 1:2.
Bydžovští kolem 55. minuty dvakrát hlavičkováním minuli Škrdlovu branku a promarnili svůj druhý rohový kop. V 62. minutě po narážečce s Koderou obešel Kaulfus bydžovského brankáře, ale jeho zakončení do odkryté branky obětavým skluzem zarazil obránce. V 64. minutě bydžovskou šanci zmařil jistým zákrokem u tyče Škrdla.
V 75. minutě Boleslavští pozdě reagovali na soupeřem rozehraný třetí roh a po přetaženém centru Veselý hlavou na zadní tyči vyrovnal - 2:2.
V 77. minutě po Koderově pasu za obranu Dagan sám před brankou ve velké šanci pouze nastřelil gólmana. V 79. minutě Boleslavští ubránili čtvrtý protivníkův roh. V 80. minutě Kodera hlavičkoval vedle bydžovské branky. V 88. minutě byli boleslavští dorostenci hodně blízko vítězné trefy, když v nejhezčí akci utkání prokombinovali do soupeřova vápna a po Soběslavově přihrávce Kodera z deseti metrů trefil břevno brankové konstruce. A když v poslední minutě Bydžov nevyužil svůj pátý roh, skončilo utkání bez vítěze, tudíž dělbou bodů.

Sestava FK Mladá Boleslav U16: Škrdla - Knobloch, Janoušek (51. Holzer), Roller (60. Jirků),Vynikal - Albrecht (51. Slezák), Juranka, Uhlík (70. Dagan), Korbelář (70. Soběslav) - Kaulfus, Kodera. Připraveni ještě byli hráč Zderadička a brankář Klepal.

Góly: 28. a 75. Veselý (první z pokutového kopu) - 17. Albrecht, 50. Kodera

ŽK: Štrobich, Podsadlo, Špás - Roller

Rozhodčí: Klír - Kvaček, Čožík

Diváků: 100

Fanshop banner Fanshop banner