Rekordní prohra v aktuální sezóně
Klub

Rekordní prohra v aktuální sezóně

Redakce

Sedmé mistrovské utkání celostátní ligy mladších dorostenců se odehrálo na hřišti v Libčicích nad Vltavou a boleslavští mladíci v něm na své vrstevníky z pražské Dukly nestačili. Po rekordní prohře v dosavadní podzimní sezóně jsou v průběžném ligovém pořadí třináctí v konkurenci šestnácti družstev.

První poločas Boleslavští prohráli o dva góly. Na vedoucí trefy hráčů Dukly Leidla a Zouhara z přelomu první a druhé čtvrthodinky reagoval boleslavský Rössler ve 24. minutě a vrátil tak svůj tým na chvíli do hry. Ve 36. minutě však Váňa zvýšil náskok Dukly opět na dvougólový rozdíl.
Ve druhém poločase se z boleslavských dorostenců už nikdo v koncovce neprosadil, naopak pražský Váňa dalšími třemi góly překonal boleslavského gólmana Škrdlu a konečnému výsledku dal podobu debaklu.

„Tentokrát jsme na soupeře nestačili herně ani pohybem," prohlásil zklamaně trenér mladoboleslavských dorostenců Ondřej Zahustel.

Sestava FK Dukla Praha U17: Bašta - Marcol (59. Brůna), Korbel (75. Hanáček), Leidl, Zajíček - Nedbal (75. Dunčko), Breburda (59. Bednář), Holeček - Zouhar (59. Kejmar), Váňa, Kolínek.

Sestava FK Mladá Boleslav U17: Škrdla - Václavík (46. Ivanytskyy), Otta, Žáček - Klieštík (46. Kocour), Ilco, Rössler (74. Rittenauer), Fedečko (46. Gashi) - Kühnel, Černý (57. Eichler). Připravení ještě byli hráč Honc a brankář Dlask.

Góly: 15. Leidl, 17. Zouhar, 36., 57., 64. a 80. Váňa - 24. Rössler

Rozhodčí: Fišer - Černoevič, Bečvář

Diváků: 60

Fanshop banner Fanshop banner