Po neproduktivní územní převaze těsně prohráli
Klub

Po neproduktivní územní převaze těsně prohráli

Redakce

Čtrnáctiletí jsou se čtyřmi body ze čtyř utkání v šestnáctičlenné české lize U14 desátí a mají před sebou šňůru čtyř venkovních zápasů. Ve středu 13. září v Jablonci, v sobotu 16. září na pražském Meteoru, v sobotu 23. září v Říčanech u Prahy (Football Talent Academy) a ve čtvrtek 28. září v Plzni. Teprve v sobotu 30. září hrají doma proti Českým Budějovicím.

V prvním poločase čtvrtého utkání aktuální podzimní sezóny proti Teplicím hraném na boleslavské Astonce podali Boleslavští velmi slušný výkon, bohužel ho nepřetavili ke vstřelení gólů. „Také samotných příležitostí by jsme si měli vytvořit mnohem více vzhledem k počtu získaných míčů v poslední třetině hřiště a několika pěkným postupným akcím," mínil trenér boleslavských žáků Jindřich Stejskal. Za nekvalitu v zakončení boleslavské družstvo potrestal deset minut před poločasem hezkým gólem teplický střelec Abdulghani.
Po změně stran už gól nepadl ani jeden. „V druhé půli jsme již neměli takovou územní převahu a kontrolu míče, ale stále byl výkon slušný a kluky chválím za snahu o otočení výsledku," dodal Jindřich Stejskal. Boleslavské úsilí po vyrovnávací trefě se projevilo pouze v nastřelení tyče teplické branky a v neproměnění největší šance chvíli před koncem utkání.

Sestava FK Mladá Boleslav U14: Filip Novotný (41. Šedivý) - Tománek, Marat, Elman, Zelenka (52. Marks) - Procházka (41. Synek), Plachý (52. Nefedov), Adam Beran, Jakub Novotný (41. Zdich) - Denis Beran. Připraveni ještě byli Brůček a Zdich.

Gól: 34. Amr Abdulghani

ŽK: Marks

Rozhodčí: Beneš - Danihel, Steinhauser

Diváků: 80

Fanshop banner Fanshop banner