Neproměňují šance, mají málo bodů
Klub

Neproměňují šance, mají málo bodů

Redakce

Boleslavští jsou ve dvacetičlenné tabulce české ligy mladších dorostenců osmnáctí se třemi body za jedinou výhru z dosud pěti odehraných utkání, druhým nejmenším množství nastřílených gólů a třetím nejvyšším počtem inkasovaných gólů.

Když už se zdálo, že Boleslavští v prvním poločase uhájí čisté konto, obdrželi těsně před přestávkou gól z pokutového kopu. Po změně stran se Boleslavští marně snažili o zvrat, ale ani jednu ze slibných střeleckých příležitostí nevyužili, naopak Kladenští své vítězství pojistili druhým gólem dvacet minut před koncem.

„V prvním poločase jsme si vytvořili několik brankových příležitostí, které jsme neproměnili. Soupeř skóroval v prodloužení z penalty. Druhý poločas jsme tvořili hru a soupeř pouze chodil do brejků a z jednoho nás potrestal. I přes řadu výborných možností se nám nepodařilo dát gól a proto jsme z Kladna odjeli bez jediného bodu," zhodnotil prohru mladoboleslavský trenér Vladimír Pokorný.

Sestava SK Kladno U17: Lhota - Hůla (60. Palán), Kejzla, Požár, Feřtek (77. Rekl) - Maxant (46. Abrham), Mucha. Měchura (60. Halaj), Procházka - Kopta, Kos (46. Janát).

Sestava FK Mladá Boleslav U16: Klepal (9. Dlask) - Lelek (72. Albrecht), Janoušek Knobloch - Kaulfus, Uhlík, Slezák, Soběslav (56. Juranka), Vynikal (46. Dagan) - Kodera Roller (56. Zderadička). Připravení ještě byli Jirků a Mašek.

Góly: 45. Požár (z pokutového kopu), 71. Halaj

Rozhodčí: Stádník - Švagr, Krupka

Diváků: 50

Fanshop banner Fanshop banner