Přestože po přestávce soupeře přestříleli, tak utkání prohráli
Klub

Přestože po přestávce soupeře přestříleli, tak utkání prohráli

Redakce

V předehrávaném 16. kole české ligy mladších dorostenců Boleslavští s favorizovanou Slavii na hřišti v Horních Počernicích jasně prohráli první poločas a ve druhém vysokou ztrátu už nedohnali. Ve dvacetičlenné tabulce jsou sedmnáctí s třemi body za jednu výhru ze čtyř duelů.

V úvodních dvaceti minutách slávističtí dorostenci nasázeli do boleslavské branky tři góly a těsně před přestávkou přidali čtvrtý. Brzy po změně stran rozdíl ve skóre narostl na šestigólový rozdíl a teprve v závěrečných dvaceti minutách začali střílet góly také boleslavští dorostenci. Přestože druhý poločas vyhráli, tak celkovou prohru pouze zmírnili.

„Nezachytili jsme vstup do utkání a soupeři tak usnadnili celý zápas. První poločas jsme si nedokázali vytvořit jedinou příležitost. Stejně se nám nepovedl vstup do druhé půle a rychle jsme prohrávali již o šest gólů. Poté jsme soupeře přitlačili a podařilo se nám snížit na 6:3. Cením si, že jsme zápas nevzdali, ovšem jinak jsme na soupeře nestačili," pravil mladoboleslavský trenér Vladimír Pokorný.

Sestava SK Slavia Praha U16: Paar - Kovář, Červenka (63. Pastyřík), Ferenc, Shyshkevuch - Palaščák (63. Brázda), Horváth (63. Hájek), Kubů (63. Klepáč), Frolík - Drašnar, Potměšil (63. Janota).

Sestava FK Mladá Boleslav U16: Horák (12. Klepal) - Kaulfus, Lelek, Jirků, Knobloch - Juranka (68. Dagan), Slezák (60. Holzer), Vynikal - Albrecht (46. Roller), Kodera, Zderadička (46. Soběslav). Připravení ještě byli hráči Janoušek, Uhlík.

Góly: 15. a 18. Horváth, 47. a 48. Potměšil, 2. Drašnar, 44. Kubů - 72. Soběslav, 80. Holzer, 87. Kodera.

Rozhodčí: Jakl - Hrivík, Vondráček

Diváků: 40

Fanshop banner Fanshop banner