Třetiligoví junioři byli efektivnější než divizní soupeř
Klub

Třetiligoví junioři byli efektivnější než divizní soupeř

Redakce

V herně téměř vyrovnaném utkání mladoboleslavské béčko vyhrálo nad Kosmonosy a připsalo si první výhru v aktuálním letním přípravném období.

První poločas Boleslavští více drželi míč, byli jistější v kombinaci a vyhráli ho gólem vstřeleným těsně před přestávkou. Kosmonoští spoléhali více na brejky, ze kterých byli nebezpeční. Šancí ke skórování bylo dost na obou stranách, efektivnější však byli boleslavští mladíci.
Ve 42. minutě po Coňkově dlouhém míči za kosmonoskou obranu Tichý v šanci nezaváhal - 1:0.

Druhý poločas měl podobný průběh, jako první dějství. Útoky se opět přelévaly z jedné strany na druhou a góly padaly až v závěrečných minutách.
V 74. minutě boleslavský Kalfus využil zaváhání protivníkova stopera a po zdařilém blafáku brankáři zvýšil na 2:0.
Netrvalo dlouho a do gólové statistiky promluvily i Kosmonosy.
V 78. minutě boleslavský gólman Kořán soupeřovu šanci zlikvidoval za cenu rohového kopu, ale po jeho rozehrání Podzimek snížil na 2:1.
Poslední slovo v tomto přípravném utkání však měli Boleslavští.
V 88. minutě při důrazném napadání rozehrávky od kosmonoské branky se míče zmocnil Hradec a z jeho přihrávky Malý skóroval - 3:1.

Sestava FK Mladá Boleslav B: Valín (46. Kořán) - Tvrdý, Coňk, Rulc - Novák (46. Vlk), Dohalský (46. Šoufek), Vostřel (46. Kaulfus), Tichý - Peterka (46. Malý), Howard (46. Hradec), Vaníček.

Góly: 42. Tichý, 74. Kaulfus, 88. Malý - 78. Podzimek.

Rozhodčí: Pechanec - Vaňousek, Vlk.

Fanshop banner Fanshop banner