Osmnáctiletí dorostenci odcestovali na soustředění do Janských Lázní
Klub

Osmnáctiletí dorostenci odcestovali na soustředění do Janských Lázní

Redakce

V neděli 16. července 2023 zahájilo sedmnáct hráčů a dva brankáři družstva FK Mladá Boleslav U18 čtyřdenní soustředění v podkrkonošských Janských Lázní.

Přechodným domovem mladoboleslavských dorostenců se od 16. do 19. července 2023 stala chata Lovrana nedaleko jižní hranice Krkonošského národního parku v katastru obce Janské Lázně.
Podle plánovaného programu soustředění by účastníci měli absolvovat pět tréninků na výborně připraveném hřišti, dva tréninky v náročném podkrkonošském terénu, jednu tréninkovou jednotku v místním aquacentru a v úterním podvečeru 18. července od 18 hodin přátelské utkání proti mužům FC Vrchlabí hrajícím východočeský přebor. Ve volném čase mezi tréninky se hráči budou věnovat individuálním pohovorům s trenéry, týmovým i skupinovým videorozborům a společenským hrám. „Jsme rádi, že můžeme alespoň chvilku jako tým být v jiném prostředí. Věřím, že si společně soustředění v dobré náladě užijeme a že to bude jeden z momentů, který náš kolektiv posune zase o kousek dál sportovně, ale i v rámci utužení naší fotbalové rodiny," přeje si trenér osmnáctiletých dorostenců Martin Mrvík.

Fanshop banner Fanshop banner