Béčko první přípravné utkání prohrálo
Klub

Béčko první přípravné utkání prohrálo

Redakce

Po týdenní tréninkové zátěži třetiligové mladoboleslavské béčko v prvním přípravném duelu proti diviznímu protivníkovi neskórovalo a těsně prohrálo. Druhý herní test podstoupí ve středu 19. července 2023 od 18 hodin proti SK Kosmonosy.

Do letní přípravy týmu FK Mladá Boleslav B se zapojilo třiadvacet hráčů a dva brankáři, připravovali se s ním i někteří hráči z jarního prvoligového kádru, kteří se nezúčastnili polského soustředění. Střetnutí proti divizním Velkým Hamrům se hrálo v sobotním dopoledni za počínajícího úmorného vedra, které odpoledne vyvrcholilo v rekordní teploty na některých místech v České republice.
Boleslavští sice měli po většinu hrací doby mírnou převahu, ale ani jeden z jeho hráčů nepřekonal soupeřova brankáře. Naopak po Tichého nepodařeném odkopu hamerský Svrček dorážkou ve 23. minutě dal jediný gól utkání a tím pádem i vítězný.

Sestava FK Mladá Boleslav B v 1. poločase: Kořán - Rulc, Coňk, König - Novák, Dohalský, Vostřel, Tichý - Hradec, Howard, Gregor.
Sestava FK Mladá Boleslav B ve 2. poločase: Valín - Tvrdý, Rulc (75. Coňk), Coňk (60. König), Vlk - Šoufek, Brejcha - Peterka, Růžička, Malý - Strnad.

Plán nejbližších přípravných utkání

středa 19. července 2023 od 18 hodin: FK Mladá Boleslav "B"- SK Kosmonosy
sobota 22. července 2023 od 10 hodin (hřiště Nehvizdy): Bohemians 1905 "B" - FK Mladá Boleslav "B"

Fanshop banner Fanshop banner