Třetiligové béčko začalo letní přípravu
Klub

Třetiligové béčko začalo letní přípravu

Redakce

Třetiligový kádr FK Mladá Boleslav B začal s přípravou na nový ročník ČFL 2023-24 v domácím prostředí mladoboleslavského Městského stadionu v pátek 7. července 2023. O necelé dva týdny později ve středu 19. července dopoledne hráči absolvují zátěžové testy u MUDr. Petra Fojtíka.

Na prvním tréninku se sešli Jaroslav Brejcha, Matyáš Coňk, Patrik Dohalský, Tobiáš Gregor, Daniel Howard (příchod z MB U19), Petr Hradec, David Kořán (brankář), Adam König, Matthias Leitl, Matěj Malý (příchod z MB U19), Milan Novák (příchod z MB U19), Jakub Peterka, Vojtěch Poláček, Martin Rulc, Martin Růžička (příchod z MB U19), Matěj Vlk (návrat z hostování v Jihlavě), Jan Strnad (příchod z MB U19), Filip Šoufek, Adam Tichý, Šimon Tvrdý (příchod z MB U19), Václav Valín (brankář, příchod z MB U19), Jakub Vlček (momentálně zraněný), Jan Vostřel.
Hlavním trenérem je Pavel Malura, jeho asistenty jsou Adrian Vizingr, Ondřej Zahustel, Filip Roudnický (příprava gólmanů), masérem Milan Korda a vedoucím družstva Miroslav Horák.

Plán přípravných zápasů v červenci 2023
Sobota 15. července od 10 hodin: FK Mladá Boleslav B - Velké Hamry
Středa 19. července od 18 hodin: FK Mladá Boleslav B - SK Kosmonosy
Sobota 29. července od 12 hodin: SK Dynamo České Budějovice B - FK Mladá Boleslav B
Úvodní mistrovské utkání z programu ČFL hraje družstvo FK Mladá Boleslav B proti SK Zápy v neděli 6. srpna 2023 od 10,15 hodin na hřišti v areálu mladoboleslavského Městského stadionu.

Fanshop banner Fanshop banner