Darmovzal a Krobot přestoupili z Boleslavi do Pardubic
Klub

Darmovzal a Krobot přestoupili z Boleslavi do Pardubic

Redakce

Dva mladíci, ofenzivní záložník Denis Darmovzal a útočník Ladislav Krobot, dosavadní hostování završili přestupem z Mladé Boleslavi do Pardubic, kterým v letošním jaře pomohli k záchraně prvoligové příslušnosti.

Dvaadvacetiletý záložník Denis Darmovzal přestoupil v létě 2022 z SFC Opava do FK Mladá Boleslav, v jejímž dresu nastoupil do tří ligových utkání, a po půl roce zamířil na začátku letošní roku na hostování do FK Pardubice. Ve východočeském klubu si připsal sedmnáct startů včetně dvou barážových a podílel se na záchraně pardubické prvoligové příslušnosti. Na začátku letošního července své působení v Pardubicích završil definitivním přestupem z FK Mladá Boleslav a podepsáním tříletého kontraktu s východočeským klubem.
Jedenadvacetiletý kanonýr Ladislav Krobot se z pražské Slavie přesunul do Mladé Boleslavi v létě 2019 a v soutěžním ročníku 2021-22 při hostování v druholigovém FK Ústí nad Labem byl s devíti góly nejproduktivnějším klubovým střelcem. V červnu 2022 se vrátil do Mladé Boleslavi a na jaře 2023 hostoval v Pardubicích, za které nastoupil do sedmnácti mistrovských utkání (včetně dvou barážových) a čtyřmi vstřelenými góly se aktivně podepsal pod pardubickou prvoligovou záchranu. V úvodních dnech letošního července své působení v Pardubicích završil definitivním přestupem z FK Mladá Boleslav podepsáním čtyřleté smlouvy ve východočeském klubu.

Fanshop banner Fanshop banner