Boleslavský sekretář Marek Křovák členem komise LFA
Klub

Boleslavský sekretář Marek Křovák členem komise LFA

Redakce

V nově vytvořené Legislativně sportovní komisi při tuzemské Ligové fotbalové asociaci (LFA), která se poprvé sejde v polovině letošního dubna, je jedním z dvanácti členů i generální sekretář FK Mladá Boleslav Marek Křovák.

Náplní činnosti Legislativně sportovní komise by měla být zejména problematika hráčských smluv (tzv. sociální dialog), využití a realizace osobnostních práv hráčů ze strany klubů a Ligové fotbalové asociace, klubové smlouvy a její dodatky pro příští sezónu, nová klubová smlouva pro soutěžní ročníky počínaje 2024-25 i následující, informace k novelizaci stanov a dalších předpisů Fotbalové asociace České republiky.
Na základě nominací jednotlivých klubů byli členy Legislativně sportovní komise jmenováni za Ligovou fotbalovou asociaci Jan Rotta (pověřen vedením komise), Tomáš Bárta, Filip Langr (sekretář komise) a za členské kluby Zdeněk Beránek (FC Viktoria Plzeň), Adam Košař (SK Sigma Olomouc), Vladimír Koubek (SK Dynamo České Budějovice), Marek Křovák (FK Mladá Boleslav), Pavel Marek (FC Slovan Liberec), Michal Mitura (Slezský FC Opava), Martina Pavlová (AC Sparta Praha), Martin Říha (SK Slavia Praha), Jan Staněk (FK Dukla Praha).

Fanshop banner Fanshop banner