Těsná prohra s druholigovým protivníkem
Klub

Těsná prohra s druholigovým protivníkem

Redakce

Utkání proti druholigovému soupeři hrané na přírodní trávě v areálu mladoboleslavské fotbalové akademie mělo vyrovnaný průběh, k čemuž přispěla účast šesti hráčů širšího kádru prvoligového áčka v sestavě třetiligového béčka.

V prvním poločase z několika příležitostí na obou stranách pouze jedna skončila gólem. V poslední minutě prvního dějství se do boleslavské branky trefil střelou bez přípravy varnsdorfský Samko - 0:1.

Druhý poločas začali lépe Varnsdorfští. Po deseti minutách Boleslavští vyrovnali hru, nikoliv však skóre. V 59. minutě Vojta skóroval, ale rozhodčí gól neuznal kvůli ofsajdu.
V 74. minutě varnsdorfský rychlý brejk završený povedeným centrem z levé strany využil Osmančík ke zdárnému zakončení - 0:2.
Boleslavští nepříznivé skóre zkorigovali až těsně před koncem.
V 89. minutě na počátku pohledné kombinační akce Gregor vybojoval míč pro Vojtu, ten ho předložil Vlčkovi, který snížil na 1:2.
„Ve vyrovnaném utkání jsme opět doplatili na nedostatek kvality při řešení finálních situací před brankou soupeře. V poli, jsme se soupeřem drželi krok, dařilo se nám v kombinaci a vytváření tlaku na útočné polovině," řekl po prohraném utkání asistent trenéra mladoboleslavského béčka Adrian Vizingr.

Sestava FK Mladá Boleslav B: Kořán - Látal (46. König), König (46. Král), Coňk, Leitl, Suchomel (46. Tichý) - Brejcha, Uzer, (75. Kaulfus) - Jawo (46. Gregor), Mašek (46. Vojta), Kaulfus (46. Vlček).

Góly: 89. Vlček - 45. Samko, 74. Osmančík

Fanshop banner Fanshop banner