Boleslav v pátek zahájí zimní Tipsport ligu proti Hradci
Klub

Boleslav v pátek zahájí zimní Tipsport ligu proti Hradci

Redakce

Utkání A skupiny zimní Tipsport ligy FC Hradec Králové - FK Mladá Boleslav se hraje v pátek 25. listopadu od 10,30 hodin na hřišti s umělou trávou v areálu mladoboleslavského Městského stadionu.

Střetnou se rivalové a sousedé z elitní šestice FORTUNA:LIGY. Po podzimním programu má šestá Mladá Boleslav odstup jediného bodu na pátý Hradec Králové. Jejich vzájemný duel o prvoligové body před necelými třemi měsíci ve středu 31. srpna 2022 vyhráli v mladoboleslavské Lokotrans Aréně Hradečtí 2:1. Východočeši vedli gólem Vašulína ze 42. minuty. Krátce po změně stran v 53. minutě vyrovnal Škoda z penalty. V 72. minutě Smržovu střelu z pětadvaceti metrů gólman Polaček překvapivě nezkrotil a pustil do boleslavské branky, čímž hradeckému protivníkovi doslova daroval tři body.

Pohár pro celkového vítěze Tipsport ligy vyhrála Mladá Boleslav celkem čtyřikrát (2005, 2017, 2020, 2022), naposledy v pětadvacátém ročníku na začátku letošního kalendářního roku, tudíž do aktuálního šestadvacátého ročníku vstupuje v roli obhájce trofeje. Hradec Králové vyhrál Tipsport ligu jednou (2015), předchozího pětadvacátého ročníku v lednu 2022 se nezúčastnil.

Další zápasový program skupiny A Tipsport ligy
Sobota 26. listopadu od 10,30 hodin MFK Chrudim - FK Varnsdorf (na hřišti v MB)
Pátek 2. prosince od 10,30 hodin FK Mladá Boleslav - MFK Chrudim (na hřišti v MB)
Pátek 2. prosince od 13 hodin FC Hradec Králové - FK Varnsdorf (na hřišti v MB)
Pátek 9. prosince od 10,30 hodin FK Mladá Boleslav - FK Varnsdorf (na hřišti v MB)
Sobota 10. prosince od 10,30 hodin FC Hradec Králové - MFK Chrudim (na hřišti v HK)

Fanshop banner