Trápí se neproduktivní ofenzívou
Klub

Trápí se neproduktivní ofenzívou

Redakce

Proti soupeři z nejlepší třetiny pořadí v české lize starších dorostenců Boleslavští neuspěli a po devatenácti odehraných mistrovských zápasech přezimují na patnácté příčce v konkurenci dvaceti družstev.

Třetinu mistrovských utkání družstvo FK Mladá Boleslav U18 odehrálo bez skórování. Na chrudimském hřišti to bylo již sedmé střetnutí v aktuální podzimní sezóně bez překonání protivníkova brankáře. Východočeský soupeř sice vyhrál první poločas, ale Boleslavští byli hodinu hry stále v naději, která definitivně zhasla až v poslední minutě.
Umístění ve spodní polovině ligového pořadí odpovídá získaným jedenadvaceti bodům za šest vítězství a tři remízy. Na pasivním skóre 20:28 je alarmující slabá gólová potence, množství nastřílených gólů je druhý nejnižší počet v české lize starších dorostenců. Podobně jako Boleslav soupeře překonal dvacetkrát poslední Vyšehrad, méně gólů, a to šestnáct, daly jen předposlední pražské Tempo a osmnácté Kladno.
O dvacet mladoboleslavských gólů se podělilo dvanáct střelců: 6 - Daniel Howard, 2 - Matěj Kolář, Maxim Šimek, Dominik Šmerda, 1 - Šimon Blažek, Adam Fořt, Richard Gnip, Nikolas Charamza, Lukáš Lenikus, Pavel Růžička, Pavel Soukup, Šimon Tvrdý.

Sestava FK Mladá Boleslav U18: Nevyjel - Pastyřík (46. V. Soukup), P. Soukup, Výda, Sofín, Lenikus (66. Straka), Naďo (66. Kasáček), Blažek, Gnip, Kolář (66. Havlas), Strnad (88. Trajkovski). Připraveni ještě byli hráč Oláh a brankář Dlask.

Góly: 19. Straka, 37. Skohoutil, 90. Smutný

Rozhodčí: Nenadál - Kudyn, Navrátil

Diváků: 80

Fanshop banner