Jubilejním desátým vítězstvím se posunuli na desáté místo
Klub

Jubilejním desátým vítězstvím se posunuli na desáté místo

Redakce

Nejmladší boleslavští dorostenci splnili očekávání a předposlední družstvo ligové tabulky porazili jednoznačným výsledkem. Všechny tři góly nastříleli v prvním poločase.

Úspěšně navázali na předchozí dvě vítězství (doma nad Vyšehradem 4:3 a venku nad plzeňským Petřínem 2:1). Proti pražskému soupeři měli více ze hry a z mnoha šancí proměnili jen tři. První už v úvodní minutě Eichler, další dva góly přidali v závěru prvního dějství Kosorič a Kühnel.

„V celém utkání jsme se prezentovali slušným týmovým výkonem s více vytvořenými šancemi, než náš soupeř. Jsem rád, že jsme duel zvládli i výsledkově a připsali si do tabulky tři vítězné body," pochvaloval si mladoboleslavský trenér Pavel Jícha.

Sestava FK Mladá Boleslav U16: Dlask - Bureš, Zouhar, Otta - Cigánek (56. Šadarivskyj), Kosorič (46. Hurych) - Honc, Rittenauer, Eichler (75. Iltis) - Rössler (46. Kocour), Kühnel (46. Ilco). Připravení byli hráč Kurc a brankář Škrdla.

Góly: 1. Eichler, 39. Kosorič, 45. Kühnel.

Rozhodčí: Kovářová - Tvaroh, Horák

Diváků: 50

Boleslavští šestnáctiletí dorostenci jsou ve dvacetičlenné české lize mladších dorostenců po osmnácti odehraných podzimních zápasech desátí s jedenatřiceti body za deset vítězství a jednu remízu s aktivním skóre 48:32. Z podzimního programu jim zbývá sehrát poslední utkání v neděli 13. listopadu v Chrudimi.

Fanshop banner