Hostování prospívá pouze brankáři Lichtenbergovi
Klub

Hostování prospívá pouze brankáři Lichtenbergovi

Redakce

Z FK Mladá Boleslav jsou na hostování v šesti klubech čtyři hráči a dva brankáři. V prvním listopadovém víkendu pouze brankář Lichtenberg absolvoval celé utkání, Mužík a Langhamer hráli pouze závěrečných pár minut, středopolař Hönig, obránce Rolinek a brankář Šerák si nekopli ani minutu.

Čtyřiadvacetiletý útočník Ladislav Mužík hostuje v prvoligovém týmu vršovických Bohemians. Při domácí dramatické výhře nad Zlínem 3:2 naskočil do hry jen na pět minut vystřídáním hrotového útočníka Drchala v 85. minutě.

Dvaadvacetiletý obránce Martin Rolinek hostuje v druholigovém MFK Karviná. Těsnou domácí výhru nad Varnsdorfem 1:0 sledoval po celých devadesát minut z lavičky náhradníků.

Devatenáctiletý záložník Daniel Langhamer hostuje v druholigovém FC Sellier&Bellot Vlašim. Do venkovního vítězného střetnutí v Chrudimi 2:0 vstoupil až v 84. minutě, kdy vystřídal Smejkala.

Dvaadvacetiletý záložník Michael Hönig hostuje v třetiligovém FK Viktoria Žižkov. Utkání v Zápech, které se mělo hrát v neděli 6. listopadu, se nekonalo a bylo odložené kvůli nezpůsobilé (podmáčené) hrací ploše.

Jedenadvacetiletý brankář Jáchym Šerák hostuje v druholigovém FK Varnsdorf. Těsné venkovní prohře v Karviné 0:1 přihlížel z lavičky náhradníků.

Devatenáctiletý brankář Kryštof Lichtenberg hostuje v třetiligovém FK Chlumec nad Cidlinou. Venkovní vítězství na hřišti teplického béčka 2:1 odchytal celé.

Fanshop banner