Porazili fyzicky vyspělejšího souseda z ligového pořadí
Klub

Porazili fyzicky vyspělejšího souseda z ligového pořadí

Redakce

Boleslavští nejmladší dorostenci přehráli soupeře, jenž měl v sestavě převážně věkově starší hráče, a upevnili si postavení ve středu tabulky české ligy mladších dorostenců. Na souseda v ligovém pořadí měli před zápasem čtyřbodový náskok, který výhrou zvětšili na sedmibodový.

První poločas vyhráli Kühnelovým gólem z 18. minuty. Šest minut po změně stran plzeňský protivník srovnal skóre Holmikem z pokutového kopu. Cenné boleslavské vítězství trefil pět minut před koncem Eichler. „Náročný venkovní duel se starším soupeřem, který má svou kvalitu, jsme zvládli vítězně, čehož si všichni vážíme," pravil po vítězném zápase mladoboleslavský trenér Pavel Jícha.

Sestava FK Mladá Boleslav U16: Škrdla (60. Nevyjel) - Iltis, Zouhar, Otta, Fedečko - Honc, Ilco, Rössler (77. Rittenauer), Eichler - Kűhnel, Kocour (86. Cigánek) . Připravený byl hráč Linhart.

Góly: 51. Holmik (z pokutového kopu) - 18. Kűhnel, 85. Eichler

Boleslavští šestnáctiletí dorostenci jsou ve dvacetičlenné české lize mladších dorostenců po sedmnácti odehraných podzimních zápasech jedenáctí s osmadvaceti body za devět vítězství a jednu remízu s aktivním skóre 45:32. Z podzimního programu jim zbývá sehrát dvě utkání, v neděli 6. listopadu od 12,15 hodin doma proti pražské Admiře a o týden později v neděli 13. listopadu v Chrudimi.

Fanshop banner