Z boleslavských hostujících hráčů byl nejvytíženější gólman Lichtenberg
Klub

Z boleslavských hostujících hráčů byl nejvytíženější gólman Lichtenberg

Redakce

Z FK Mladá Boleslav jsou na hostování v šesti klubech čtyři hráči a dva brankáři. V posledním říjnovém víkendu pouze brankář Lichtenberg absolvoval celé utkání, Mužík, Langhamer, Hönig hráli jen části zápasů z pozic náhradníků, obránce Rolinek a brankář Šerák utkání svých týmů odseděli na lavičkách.

Čtyřiadvacetiletý útočník Ladislav Mužík hostuje v prvoligovém týmu vršovických Bohemians. Při domácí prohře s pražskou Slavií 1:4 v 72. minutě vystřídal hrotového útočníka Drchala.

Dvaadvacetiletý obránce Martin Rolinek hostuje v druholigovém MFK Karviná. Prohru na hřišti béčka pražské Slavie 2:4 sledoval po celých devadesát minut z lavičky náhradníků.

Devatenáctiletý záložník Daniel Langhamer hostuje v druholigovém FC Sellier&Bellot Vlašim. Do domácího remízového střetnutí s Táborskem 2:2 vstoupil v 67. minutě, kdy vystřídal Zinhasoviče.

Dvaadvacetiletý záložník Michael Hönig hostuje v třetiligovém FK Viktoria Žižkov. Při domácím vítězství nad Živanicemi 2:0 hrál od 71. minuty, kdy vystřídal Proška.

Jedenadvacetiletý brankář Jáchym Šerák hostuje v druholigovém FK Varnsdorf. Domácí remíze s Chrudimí 2:2 přihlížel z lavičky náhradníků.

Devatenáctiletý brankář Kryštof Lichtenberg hostuje v třetiligovém FK Chlumec nad Cidlinou. Domácí bezgólovou remízu s Benešovem 0:0 odchytal celou a připsal si čtvrté čisté konto za svého působení v chlumeckém klubu.

Fanshop banner